Jelena Kostvo je neverovatno poznata pop folk umetnica sa naših prostora. Njena karijera je bila ništa drugo do izuzetna, puna bezbrojnih hitova na top listama. Ne samo da poseduje izuzetne vokalne sposobnosti, već je Jelena i nadaleko poznata po svom zadivljujućem fizičkom prisustvu i sarađivala je sa brojnim uticajnim ličnostima srpske pop muzičke scene. Jelena Kostov je samouvereno krenula na put pevačice kada je sa 14 godina napustila rodni Dimitrovgrad i preselila se u Niš. Uprkos tome što je pohađala školu za dečake, neustrašivo je sledila svoju strast upisavši muzičku akademiju kako bi usavršila svoje veštine.

Jelenino rano odvajanje od porodice samo je učvrstilo njenu vezu sa roditeljima i sestrom, a ona je cenila svaki trenutak proveden sa njima. Hrabro je ušla u muzičku industriju kroz takmičenje Zvezda Granda, iako nažalost nije napredovala uprkos uspešnoj audiciji.

 

Jelena je naišla na izazovno vreme, zbog čega je razmišljala o tome da napusti svoje ambicije. Ipak, pokazala je nepokolebljivu odlučnost i ponovo se prijavila na takmičenje, na kraju obezbedivši sedmo mesto. Godina 2017. bila je prekretnica u njenom životu, kako na profesionalnom, tako i na ličnom planu, jer je razmijenila zavjete sa Miljanom Vukovićem.

 

O Miljanu postoje ograničene informacije, jer on namjerno drži nizak profil, vjerovatno zbog Jeleninog širokog priznanja. U početku se Jelenin suprug oštro protivio njenoj odluci da svoje slike podeli na internetu i više puta je izrazio svoje neodobravanje. Međutim, prepoznajući neosporan uticaj digitalne ere, na kraju se sabrao i stekao više razumevanja za Jeleninu želju. Nakon toga, par je blagoslovljen dolaskom dvoje prelepe dece – sina Milije i ćerke Milice. Jelenin partner bio je presrećan zbog rođenja njihove ćerke, ispunivši mu davnu želju.

 

 

Preporučujemo