Jedna Australijanka nedavno je prvi put probala rakiju, a čitava Srbija je bila opčinjena trenutkom. Ljudi su bili zaprepašteni i nisu mogli vjerovati čemu svjedoče – kako se neko ko nije iz Evrope bavi takvom tradicijom? Događaj je čak snimljen i na video snimku, što je dodatno podstaklo intrigu oko ove neobične pojave.

Ovaj incident služi kao opomena za one koji imaju partnere iz različitih kulturnih sredina: preporučljivo je dvaput razmisliti pre nego što im dozvolite da po ceo dan učestvuju u suštinskoj srpskoj aktivnosti ispijanja rakije sa svojom porodicom. Kobnog dana 10. aprila 2022. godine, otprilike u 17:10, zadivljujuća australska manekenka Lucy Jade našla se u situaciji s kojom se nikada ranije nije susrela – susretu s rakijom koji bi je potpuno iznevjerio.

 

Ona nije znala da je ovaj napitak imao sadržaj alkohola koji je daleko premašio poznati standard od 40%, potencijalno dostižući nevjerovatnih 60%. Nespremna za posljedice konzumiranja tako snažnog izmišljotina, Lucy Jade je bila zatečena nepredviđenim posljedicama koje su uslijedile. Da bi uvreda bila veća, njena nesreća je bila pojačana prisustvom nemilosrdne osobe koja je držala kameru, koja je snimila njeno zbunjeno stanje kako bi svi mogli da vide. Postupci te osobe donijeli su radost i zabavu korisnicima TikTok-a, jer su u situaciji mogli pronaći humor.

 

Čitajući opis videa, gledaoci su stekli uvid u Lusinu razigranu interakciju sa porodicom njenog partnera. Ako vaša partnerka nije evropskog porijekla, preporučljivo je da se suzdržite od toga da joj dopustite da se prepušta prekomjernoj konzumaciji rakije uz vašu porodicu cijeli dan. Ovaj savjet upozorenja proizlazi iz njenog priznanja, u kojem je otkrila kako je provela nevjerovatnih sedam sati u društvu vaše bake, dok se prepuštala libaciji koja ima moć da podmladi nečiji duh.

Preporučujemo