Maša i Bojan Karić, zagonetni par u slavnoj porodici, osmislili su život koji liči na pravu bajku. Međutim, intrigantno, odlučili su sakriti zadivljujuće vizuale svog prebivališta. Ovo je ekskluzivno područje u kojem borave Karići, obavijeni zrakom tajnovitosti i mističnosti, ostavljajući svijet znatiželjnim i znatiželjnim o njihovom skrivenom utočištu.Bojan Karić, cenjeni pripadnik ugledne i bogate srpske loze, plijenio je pažnju kada je stupio u strastvenu vezu sa poznatom pop senzacijom Jelenom Karleušom. Njihova duboka veza prerasla je u svetu zajednicu, ali nažalost, njihova bračna veza pokazala se efemernom, zaključivši samo tri mjeseca nakon toga, kobnog dana 23. septembra 2004. Usred vatrenog nadzora štampe, bilo je vrijedno pažnje da su obje osobe izrazile samo krajnje divljenje i dobronamernost jedni prema drugima.

 

 

Nakon burne razdvojenosti, sudbina ih je odvela na različite staze. Karić je otkrio pravo zadovoljstvo u očaravajućem prisustvu Maše Nikolić, izuzetne žene iz ugledne loze. Rođena od uvaženog reditelja Božidara Nikolića i sestra melodične Jovane Nikolić, koja je u braku sa slavnim Miškovićem, Maša je bez muke osvojila Karićevo srce. Udruženi u brak 2007. godine, njihova ljubav je eksponencijalno procvjetala dolaskom njihovih dragocjenih blizanaca, Teodora i Tare. Dolazak ovih dragih duša podario je neopisivo obilje radosti složnom domaćinstvu Maše i Bojana Karića.

 

 

 

 

Oni uživaju u svom naizgled neobičnom načinu života, a njihovo porodično prebivalište u Beogradu zrači izuzetnim osećajem udobnosti, optimizma i ravnoteže. Na prvi pogled, društvene mreže naglašavaju raskošnost koja plijeni pažnju posmatrača pri pogledu na raskrsnicu Maše i Bojane.

 

 

Ipak, postaje očito da su njihova nepopustljiva posvećenost i neumorni napori da uljepšaju prostor raskošnim namještajem, vrhunskim uređajima i neprocjenjivim umjetničkim djelima neupitni.

Preporučujemo