Vojin i Sloboda su jedna od najpoznatijih bračnih parova na cijeloj srpskoj estradi. Jednostavno, njihova ljubav traje godinama, mada su mediji i novinari u Srbiji jako puno puta pisali o njih dvoje u više nego negativnom kontekstu. Imaju dvije ćerke, a nedavno su kupili i stan u centru Beograda, jer su do sada vjerovali ili ne bili i podstanari.

Brak Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović uzor je mnogim novopečenim parovima. Kada je u pitanju njihov javni imidž, par je izuzetno pažljiv i promišljen. Vojin je nedavno otkrio da je njihova veza sjajna kako se vani čini. S obzirom na iskustvo iz prethodnog braka, glumac je istaknuo važnost slobode unutar bračne zajednice. To je, smatra on, jedan od ključnih čimbenika koji su njemu i njegovoj partnerici omogućili da održe skladnu vezu bez sukoba više od desetljeća.

To što sam u braku ne čini me ograničenim, jer i Boba i ja razumijemo važnost održavanja naše individualnosti i ne dopuštanja obavezama da nas sputavaju u osobnom razvoju. Prema njemu, osjećaj oslobođenosti neophodan je za svaku zdravu vezu ili brak. Također je naglasio važnost mirnog kućnog okruženja.

Nisam jedan od onih umjetnika koji napreduju na osobnim previranjima; emocionalna stabilnost uvijek mi je bila prioritet. Kada se osjećam zadovoljno u svom osobnom životu, to se prenosi i na moj posao. Vojin otvoreno priznaje da, kao i svaki drugi par, on i Sloboda imaju dosta nesuglasica, svađa, pa čak i napada ljubomore. Međutim, oduvijek su se zalagali da nikada ne prijeđu granicu koja bi mogla ugroziti njihovu vezu.

Naš brak uspijeva jer ne podliježemo ljubomori. Sloboda i ja imamo nevjerojatno otvoren odnos, poput glumaca koji neprestano svake večeri daju dio sebe nepoznatoj publici. Kako se čovjek može zatvoriti, pogotovo kada je riječ o voljenoj osobi, nakon toliko toga podijeljenog na pozornici? Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović vjenčali su se 2008. godine, izmijenivši zavjete na crkvenoj ceremoniji. Kasnije su imali i građansko vjenčanje, ali i prije toga Sloboda je nakon prvog vjenčanja u stručnim krugovima ponosno prihvatila suprugovo prezime, što mu je donijelo veliku radost. Trinaest godina Sloboda i Vojin uživaju u skladnom braku, uz blagoslov kćerki Vere i Mile. No, Sloboda Mićalović povremeno zbuni javnost svojim izjavama.

Pažnju javnosti privukao je brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića koji se rijetko pojavljuju zajedno u javnosti. Evidentno je da je sve manje njihovih zajedničkih fotografija, no par je uvijek otvoreno govorio o želji da svoj osobni život zadrži privatnošću. No, nakon što je Sloboda Mićalović podijelila objavu na društvenim mrežama, fanovi su počeli preispitivati ​​stanje u njihovoj vezi. Na Instagramu je objavila dirljive stihove Valerija Brjusova, a prva dva retka glase:

Postavlja se pitanje vjernosti – ima li ona značaja? A ako jedna strana ostane vjerna, ima li to ikakvu težinu? Ovi stihovi potaknuli su znatiželju među pratiteljima koji su se pitali jesu li izražene emocije osobne prirode i dijeli li bračni par skladan odnos. Ipak, jedina istina poznata javnosti je Slobina duboka ljubav prema poeziji i uvjerenje da je u njenom braku sve u redu.

Preporučujemo