Biti udat za rokenrol zvijezdu za mnoge osobe je itekako jako bitna stvar, i sa sobom donosi jako veliku blagodet. Sa time dolazi lagodan život, puno novaca, ali sa druge strane, mora se istrpit jako težak karakter tih osoba, a žene samo znaju kako je njima u braku. Mi danas govorimo o supruzi Ozi Ozborna, legendarnog pjevača grupe Black Sabath. 

Sharon Osbourne, poznata po ulozi u reality showu “Big Brother”, zbog srčanih okolnosti bit će natjecateljica samo kratko, 5 dana. Temeljni razlog za njezino ograničeno sudjelovanje proizlazi iz stalne borbe njezina supruga Ozzyja Osbournea s Parkinsonovom bolešću, što sprječava Sharon da izbiva iz kuće dulje vrijeme.

“Ne mogu podnijeti da budem odvojena od Oza na dulje vrijeme. Naša obitelj je nevjerojatno povezana”, izjavila je Sharon, ističući svoje stalno druženje sa suprugom.

Čak i suočena s muževljevom nevjerom, Sharon je ostala odana i pružala mu podršku tijekom njegovih najizazovnijih razdoblja. Bio je i konkretan primjer kada je hrabro razotkrila njegovu aferu s frizerkom koja je trajala nevjerojatne četiri godine. U iskrenom trenutku sa svojim obožavateljima, Sharon je priznala: “Jedno je znati da vaš partner ima fankinje, ali sasvim je druga situacija kada znate ime, adresu i radno mjesto te osobe. To označava duboku emocionalnu povezanost. ” Obuzeta očajem, pribjegla je uzimanju nepoznatog broja tableta, vođena uvjerenjem da su njezina djeca odrasla i sposobna brinuti se o sebi. Zbog toga se predozirala i osamila u spavaćoj sobi, gdje ju je otkrila spremačica dok je pokušavala pospremiti sobu.

Ona je otkrila da njegova nevjera nije ograničena samo na jednu aferu; imao je više žena u različitim zemljama. “Bilo ih je ukupno šest”, otkrila je, “uključujući tinejdžericu iz Rusije, maserku u Engleskoj, našu maserku i našu kuharicu.” Ozzy Osbourne kasnije je priznao svoju ovisnost o seksualnim odnosima i potražio liječenje. Kad mu je supruga oprostila i odlučila se pomiriti, izrazio je zahvalnost riječima: “Svi griješimo i zahvalan sam što mi se moja voljena Sharon vratila. Ponekad se uhvatim kako razmišljam o tome što me navelo na ovaj put, i možda to nikad neću u potpunosti shvatiti do kraja svojih dana.

Važno je napomenuti da je Ozijevo zdravstveno stanje bilo izuzetno loše. Njegova sposobnost hodanja i govora bila je znatno narušena, ao svom je stanju otvoreno govorio 2020. godine, odmah nakon što mu je postavljena dijagnoza. Prije ove bolne spoznaje, doživio je pad u kupaonici, što je zahtijevalo operaciju njegovih prethodno ozlijeđenih vratnih kralješaka u nesreći s quadom. Osim toga, iste godine se suočio s teškom infekcijom šake, što je rezultiralo mukama s krvnim ugrušcima i trajnom boli. Ozi je izrazio velike poteškoće u dijeljenju ove informacije sa svojim predanim obožavateljima, budući da su svjesni velike nesreće koju je doživio prije četiri godine i koja mu je oštetila kralježnicu. Kroz ovo izazovno razdoblje, njegov krajnji cilj je ostao nepokolebljiv: povratak na pozornicu.

Tijekom intervjua za The Guardian, Ozzy je izrazio dubinu svog očaja, prepričavajući trenutak kada je molio višu silu da ga poštedi još jednog dana mučenja. Muke koje je proživio bile su zaista neopisive.

Preporučujemo