Nenadmašna srpska Dejvis kup reprezentacija, pod kapitenom svetske teniske senzacije Novaka Đokovića, ovog dana u 16 časova kreće u uzbudljiv pohod na renomiranu “salataru” u Malagi. Nije iznenađujuće da je najistaknutija figura finalnog turnira Davis Cupa zauzela svu pažnju. Španski mediji ga uporno proganjaju, ali se srpski as neustrašivo hvata u koštac sa bezbrojnim upitima o njegovoj igri, dostignućima, pa čak i nepovezanim temama.  “To je jedan od najlepših delova sveta. Sviđa mi se što je sunce ovde tokom cele godine i za tenisera nema mnogo boljih mesta kada je vreme u Evropi u pitanju.

 

 

Za tenisere šta je dolazi dolazi”, otkrio je Novak. Bitno je biti ovdje u različitim dijelovima sezone i godine, otkrio je Novak. Zato što uvek mogu da igraju tenis napolju. “Ovo je veoma važno za početak godine i turnire u Australiji.” Dom Novaka Đokovića u mondenom španskom letovalištu Marbelja zaista izaziva strahopoštovanje. Novak je samouvereno stekao ovo imanje i vilu od kojih zastaje dah pre nešto više od tri godine. U početku je srpski teniski šampion zakupio vilu tokom izbijanja pandemije korona virusa, ali je kasnije doneo hrabru odluku da je učini svojom.

 

 

Ovaj luksuzni objekat raspolaže sa impresivnih devet soba i osam kupatila, sa otvorenim i zatvorenim bazenom, kao i sa namjenskim prostorima za rekreaciju i smeštaj gostiju. Ne samo da kuća ima sobe za bilijar i stoni tenis, već se može pohvaliti i kino salom i potpuno opremljenom teretanom.

 

 

Pogledajte zadivljujuću Vilu Đoković u punom sjaju! Novak je uložio neverovatnih 10 miliona evra kako bi stvorio raj raskoša sa zadivljujućim bazenom, najsavremenijom teretanom i spa sadržajima. Ovo je oličenje luksuza! I da ne zaboravimo, vila se može pohvaliti i izuzetnim teniskim terenima. Ova nekretnina se nalazi na povoljnoj lokaciji na samo pet minuta od centra Marbelle, pružajući zaista prekrasan pogled…

Preporučujemo