Danas ćemo se upustiti u zadivljujuću raspravu o ličnosti čije je prisustvo na rijaliti televiziji izazvalo žestoku debatu. Ne čudi što je naš fokus danas niko drugi do zagonetna Maja Marinković. Kao istaknuti kandidat u tekućoj šestoj sezoni Zadruge, nesumnjivo je postala centar pažnje. Trenutni diskurs vrti se oko njene zadivljujuće privlačnosti, dok se brojna gospoda bore za njenu naklonost. Među njima nalazimo i bivšeg partnera njenog cenjenog poverenika, uvažene Stanije Dobrojević – čoveka zvanog Marko Marković.

 

 

Svoju vezu uspostavili su prije nekoliko dana, ali mnogima se činilo da je to neka vrsta smicalice jer je Majaa djelovala potpuno nezainteresovano za Marka. Njen otac Taki Marinković podržava ćerku u svemu, čak je finansirao sve operacije koje je do sada imala, zbog kojih je postala neprepoznatljiva, ali je sada srećan jer je rešila sve ono što joj nije bilo drago dok je bila u bolnici. Ispitivanje njenog tela i lica.

 

 

 

Zbog toga je neosnovano da se oseća iznevereno od strane Maje, pogotovo što je i sama Stanija priznala da nije u vezi sa njim od februara. Osim toga, Marko, profinjen i kulturan gospodin, družio se sa Majom u Zadruzi 2. Poznajem i njegovog brata, a oni potiču iz ugledne porodice. S obzirom na Majinu prirodu i prirodu odnosa u stvarnosti, vjerujem da je njihovo pomirenje vjerovatno. Uvijek sam zagovornik ljubavi i vjerujem da je njihova veza iskrena.

 

Raskid koji trenutno doživljavaju ne mora nužno imati značajno značenje u ovom trenutku. Bez obzira na njenu odluku, ja ću svojoj kćeri pružiti nepokolebljivu podršku. Verujem da je evidentno Markovo nezainteresovanost za Milicu, jer bi on sa njom nastavio vezu da je želeo. Jasno je kao dan da gaji snažna osećanja prema Maji.

Preporučujemo