Luna je samouvjereno izbacila Marka iz stana nakon svađe s Annabellom. Luna Đogani, sa osam mjeseci trudnoće pod pojasom, sve je zabrinutija kako se porođaj bliži. Trbuh joj se širi, podstičući njenu odlučnost da se suoči s predstojećim izazovom s nepokolebljivim samopouzdanjem. Nakon burne rasprave sa majkom Anabelom, Luna je odlučno zatražila od svog supruga Marka Miljkovića da privremeno napusti stan. Nalet hormona pojačava njenu osjetljivost, čineći joj dosadne i najsitnije detalje. Danas je veličanstven dan, moj anđeo, Luna Đogani, slavi dolazak lijepih vijesti.

Saopštenju se pridružuje i Anabela. Luna samouvjereno preuzima kontrolu brzom udaljavanjem Marka iz stana Rajka Ristića. Uprkos njenim živcima i fizičkim promjenama koje doživljava, Lunino ogromno samopouzdanje blista. Njen uvećani stomak, vrelina i njeni fluktuirajući hormoni nemaju nikakvog uticaja na njenu nepokolebljivu odlučnost.

Međutim, njena nedavna svađa s majkom zbog nečeg trivijalnog nije pokvarila Lunin samouvjereni duh. U sedmom mjesecu trudnoće i sa malim djetetom, Luna se nalazi u očajnoj situaciji. Zbog Markovog postupka ostala je bez kuće i finansijske podrške. Odlučna da preuzme kontrolu nad svojom situacijom, Luna je odlučno izbacila Marka iz stana. Izrazila je svoju frustraciju i kada je Marko pokušao da interveniše, odlučno je insistirala da ode dok ne bude mogao ozbiljno da razgovara sa  majkom.

 

Mia je hrabro podelila ime koje su Luna i Marko izabrali za svoju drugu naslednicu – Lunu. Luna je samouvjereno izbacila Marka iz stana, što se vidi na snimku Instagrama. I sama Luna je otvoreno priznala da joj je ova trudnoća teža od prve, ali ostaje ravnodušna kako se porođaj približava. Ona je nonšalantno izjavila da joj nije baš svejedno i otkrila da će se njena ćerka zvati Lana.

Preporučujemo