Snežana Đurišić je jako dugo vremena u Zvezdama Granda, kao član žirija. Njena karijera traje preko 40 posljednjih godina, a ono što je karakteristično za nju je to, da ne podliježe trendovima i da fura svoj način pjesme do kraja. 

Poznatu pjevačicu Snežanu Đurišić, koja ima 64 godine, snimila je kamera za razne društvene mreže uz korištenje naširoko korištenih Instagram filtera. No, postojao je trenutak kada je nenamjerno deaktivirala filter, otkrivajući svoj prirodan izgled bez tragova kozmetike.

Pokretanjem brojnih poruka ovom akcijom, pjevačica je dobila povratne informacije od nekih pojedinaca koji su izjavili da u oba izdanja izgleda podjednako zanosno.

Inače, pjevačica je dugogodišnji član žirija “Zvezda Granda”, a nerijetko se prisjeća svojih skromnih početaka kad god se na pozornici nađe s mladim izvođačima.

Nedavno je Đurišić ispričala da kada vidi sve sudionike natjecanja vidi odraz sebe te da zbog toga nije prestroga prema njima. Napomenula je i da je potencijalnu nasljednicu pronašla u Sandri Mladenović, za koju smatra da joj jako podsjeća po talentu i ljepoti. Unatoč tome što je neovisna osoba koja odlučuje, Đurišić priznaje da u određenim situacijama u kojima nema sigurnosti traži savjet od svoje partnerice, ginekologinje Vanje Milošević. Vanja joj je bio veliki izvor podrške, a iako je poznata po svojoj tvrdoglavoj prirodi, cijeni njegov doprinos kada je to potrebno.

Snežana je iskazala povjerenje nekolicini odabranih pojedinaca, pojasnivši da nije dužna samostalno donositi odluke pod svaku cijenu. Čak i ako je nešto široko omiljeno, ona će svejedno odlučiti učiniti stvari na svoj način ako to osobno ne odobri. Prelazeći na temu braka, Snežana se nije složila s tvrdnjom da partneri s vremenom postaju kao braća i sestre. Prema njenom mišljenju, kada se dvoje ljudi nađe zajedno, to je istinska radost i mogu slobodno Bogu zahvaliti na svojoj sreći. Dok neki njezinu perspektivu smatraju staromodnom, Snežana čvrsto vjeruje da se djeca trebaju rađati samo u svetosti braka, budući da je to jedan od najvažnijih razloga za vjenčanje dvoje ljudi. Prelaskom u svoj tim iz “Zvezda Granda” opisala ih je kao pravu zajednicu, nalik obitelji, unatoč pretjeranoj upotrebi tog termina.

Postoji određena familijarnost koja se razvila među svima nama. Povremeno živimo skladno, a ponekad se sudaramo i vodimo rasprave. No, ono što je zaista vrijedno divljenja je to što niko stvari ne shvata lično, niti nema nikakve zle namjere, navodi pjevačica “Granda”.

Preporučujemo