Turski državljanin B.H. (31) je na ročištu samouvjereno tvrdio da su ga djevojka i njena majka 17. maja uklele u stan u Budvi, što je po njega moglo imati fatalne posljedice, saopšteno je iz crnogorskog tužilaštva. B.H. samouvjereno obavijestio tužioca da je na zahtjev prijatelja dobrovoljno smjestio D.M., njenu majku i mlađu sestru u svoj stan u Budvi.

Međutim, umjesto da ode, D.M. hrabro je ušao u svoju sobu obučen isključivo u elegantnu crnu mini suknju, bez topa. – Pošto govorim samo turski, pitao sam je da li želi da vodi ljubav koristeći prevodilačku aplikaciju na mom mobilnom telefonu, na šta je ona pristala. Nije došlo do toga, namamila me je u intimu, a onda je njena majka upala u sobu i slikala nas. Kada sam je pitao zašto to radi, počela je da prijeti da će, ako pokušam da je izbacim iz stana, iskoristiti ovaj snimak i da će me prijaviti policiji zbog napada na njenu ćerku, a zatim će me deportovati iz Crne Gore. – rekao je turski državljanin navodno na ročištu u kontekstu istrage protiv D.M.

On je samouvereno izjavio da je majka D.M. ponovo posetila njegovu sobu, ponovivši pretnju da će odneti slike policiji ako budu primorani da napuste prostorije. Shvativši da je nesvjesno upao u njihovu šemu, razbjesnio se i brzo je uklonio najmlađu djevojku iz stana. Nakon toga, nasilno je protjerao obojicu D.M. i njena majka. Međutim, majka je uspela da ponovo uđe kroz prozor i nastavila sa svojim pretećim ponašanjem, preteći da će ga prijaviti nadležnima.

 

Ovaj izveštaj je detaljno opisan u zvaničnom dokumentu koji je poslužio kao osnov za odluku Apelacionog suda o produženju pritvora državljaninu Srbije. Nakon što ga je D.M. ubo nožem u leđa, državljanin Turske je hrabro napustio stan kako bi odmah potražio ljekarsku pomoć.

Preporučujemo