Jovana Đorđević, cenjena bivša manekenka i cenjena partnerka fudbalera Filipa Đorđevića, dosledno pokazuje svoje samopouzdanje čestim deljenjem provokativnih fotografija na Instagramu. Podižući svoju samouvjerenost na nove visine, nedavno je predstavila zadivljujući video na kojem graciozno pleše na plaži, otkrivajući svoju zadivljujuću figuru.

 

Sa impresivnim praćenjem od skoro 400.000 pojedinaca na Instagramu, Jovana je prikupila značajnu mušku publiku koja ceni njen zadivljujući sadržaj. Jovana često objavljuje provokativne fotografije, ali je sada donela samouverenu odluku da krene drugim putem. Naime, na ovoj popularnoj društvenoj platformi hrabro je podijelila snimak sebe kako samouvjereno pleše u minimalističkoj odjeći.

Svjedoci pravog izgleda su ljudi oko nje. Jovana Đorđević, supruga bivšeg fudbalera Crvene zvezde Filipa Đorđevića, žena je koja pravi seizmički udar gde god da dođe. Za njom neminovno izbijaju skandali, zahvaljujući njenom učešću u rijalitiju, odvažnoj vožnji, pa čak i dijeljenju eksplicitnih slika ili video zapisa. Sa nepokolebljivom odlučnošću, Jovana je hrabro odlučila da u ponedeljak uveče napusti renomirani italijanski rijaliti “Ostrvo slavnih”.

 

Njenu odlučnu odluku potaknuli su iscrpljujući bolovi u grudima koji su je mučili posljednjih mjesec dana. Sve što se vidi na mom licu, nikada nisam uspela da sakrijem osećanja. U svakom slučaju, sinoć nisam mogao pričati, a htio sam puno reći. I dalje sam veoma uzbuđen. Prije svega, želio bih da se zahvalim svima vama koji ste glasali za mene. Nisam mogla da verujem i volim vas sve, rekla je Jovanna. Takođe, saopšteno je da je supruga bivšeg fudbalera Filipa Đorđevića uhapšena na putu zbog prekoračenja brzine na neverovatnih 196 km/h, iako je dozvoljeno ograničenje samo 80 km/h.

Preporučujemo