Grad Mostar uskoro će dočekati svoj prvi kafić za kućne ljubimce, uzbudljiv novi dodatak rastućem broju objekata u kojima se mogu koristiti kućni ljubimci u ovom području. Kafić, poznat kao “Beta”, nije samo mesto gde vlasnici kućnih ljubimaca mogu da uživaju u šoljici kafe ili užine, već ima i namensku igraonicu posebno dizajniranu za pse.

 

 

Ovaj inovativni koncept ima za cilj pružiti jedinstveno i ugodno iskustvo za kućne ljubimce i njihove vlasnike, podstičući osjećaj zajedništva i druženja među ljubiteljima životinja u gradu. Predstojećim otvaranjem, kafe za kućne ljubimce će postati popularna destinacija kako za lokalno stanovništvo tako i za turiste, nudeći sigurno i prijatno okruženje za krznene prijatelje za druženje i zabavu. Toplo je preporučljivo da se u okviru jednog od poslovnih prostora u okviru zgrade Spajalice, na povoljnoj lokaciji u ulici Biskupa Čule, uspostavi namenski objekat za kućne ljubimce.

 

 

Dok dočekujemo naše ljupke drugove u naše ugodno utočište, proslavimo radost koju donose u naše živote i izvanrednu povezanost koju dijelimo s njima. Nadalje, dozvolite mi da podijelim uzbudljiv razvoj koji našu establišmentu izdvaja od ostalih u ugostiteljskoj industriji. Naš kafić nije samo još jedno mjesto gdje se kućni ljubimci nerado druže sa svojim vlasnicima; to je utočište dizajnirano posebno za naše četveronožne prijatelje i njihove drage ljudske pratioce.

 

 

Od edukativnih radionica o njezi i obuci kućnih ljubimaca do interaktivnih sesija o ponašanju pasa, cilj nam je osnažiti vlasnike kućnih ljubimaca potrebnim znanjem i vještinama kako bi osigurali dobrobit i sreću svojih voljenih pratilaca. Ukratko, oduševljeni smo što možemo u Mostar predstaviti koncept kafića prilagođenih psima i pozivamo sve vlasnike kućnih ljubimaca da iskuse radost dijeljenja šalice kafe sa svojim krznenim društvom. Pridružite nam se na našoj svečanoj nagradnoj igri, proslavite Novu godinu zajedno i sudjelujte u našem uzbudljivom nizu događaja.

 

 

 

Preporučujemo