U nedavnom intervjuu, poznati pevač Maid Hećimović izrazio je najveću zahvalnost kultnoj Lepi Breni. Pričajući o dirljivom incidentu, otkrio je da nije mogao da nabavi kartu za njen dugo očekivani koncert.

 

 

Međutim, na njegovo strahopoštovanje i zaprepašćenje, Lepa Brena je velikodušno ponudila da pokrije sve troškove, uključujući i njegov hotelski smeštaj. Preneražen njenom dobrotom, Maid Hećimović je priznao da će zauvijek čuvati ovaj nezaboravan gest, jer zauzima posebno mjesto u njegovom srcu i ostat će mu urezan u sjećanje za cijeli život. „Išao sam iz Orasiera u Beograd na koncert. Nisam imao čak ni kartu, ali sam znao da moram ići.

 

Izašao sam van arene, tražio kartu i ništa. “Slučajno sam vidio prijatelja koji je bio na njenom videu, pa je uspio da me privuče”, rekao je. Po završetku koncerta krenuo je prema bekstejdžu s namjerom da uz nju snimi nezaboravnu fotografiju. Brena je predložila da prvo zajedno uživaju u obroku, a kada završe s jelom, mogu krenuti s grupnim fotografiranjem.

 

 

Čvrsto ga je zagrlila, odmah se odlučivši da mu pruži ruku bez ikakvog oklevanja ili razmišljanja. U razgovoru je napomenuo da je primio telefonski poziv od nje, u kojem je kontaktirala svog asistenta kako bi razgovarala o nekim važnim stvarima. Kasnije ga je obavijestila da je velikodušno preuzela sve troškove oko njegovog smještaja u hotelu, ostavljajući ga ugodno iznenađenim i zahvalnim. Kako je vrijeme prolazilo, njihova komunikacija se nastavila, što je dovelo do prekrasnog preokreta kada mu je uputila poziv da prisustvuje koncertu u Orašju kao njen specijalni gost.

Preporučujemo