Milan Milošević je postao žrtva šokantne pljačke, u kojoj su počinioci lukavo oduzeli nešto za njega od izuzetnog značaja i poverljivosti. Ovaj nesrećni incident odigrao se naglo i zatekao ga nespremnog u trenutku kada je izgubio pažnju. Domaćin Milan Milošević uživa u Crnoj Gori, iskoristivši priliku da se podmladi. Nažalost, njegovo mirno povlačenje je naglo prekinuto uznemirujućim incidentom, što ga je dovelo do velikog stresa.

 

Kasno uveče u užurbanom noćnom klubu dogodio se nesretan incident koji je ostavio Milana u stanju zbunjenosti i frustracije. Bez ijedne duše da primijeti, njegov dragi telefon misteriozno je nestao sa površine stola, ostavljajući sve zbunjene kako se tako hrabar čin krađe mogao dogoditi pred njihovim nosom.

 

Ozbiljnost situacije pogodila je Milana kao tona cigli, jer je njegov telefon sadržavao mnoštvo dragocjenih informacija i ličnih stvari koje jednostavno nije mogao podnijeti da izgubi. Obuzet panikom i očajničkom željom da povrati svoj voljeni uređaj, Milan je pribjegao povlačenju svih mogućih veza koje je posjedovao, očajnički se nadajući da će izvući svoj ukradeni telefon iz kandži nepoznatih počinitelja.

 

Ovi burni događaji su kasnije preneti Svetu, koji je mogao samo da se čudi koliko je Milan bio spreman da ode da povrati ono što mu je po pravu pripadalo. Takođe, vredi napomenuti da je voditeljka imala priliku da uživa u produženom boravku u prelepom primorskom gradu Budvi skoro tokom cele letnje sezone. Međutim, došlo je do nesretnih okolnosti kada je razorno nevrijeme neočekivano pogodilo naš narod, rezultirajući znatnim oštećenjem eksterijera njegove drage rezidencije. Led je izazvao znatnu količinu razaranja, što ga je jako frustriralo. Još više, samo nekoliko dana kasnije, Budvu je zahvatilo snažno nevrijeme, zbog čega je Milošević snimio poplavu koja je nastala tik ispred svoje rezidencije.

 

 

 

Preporučujemo