Proslavljeni sportista sa ponosom je objavio da njegovo najstarije dete Nemanja već deset godina svim srcem pristaje na veganski način života. Ova odluka o ishrani bila je pokretačka snaga koja stoji iza nepokolebljive posvećenosti fudbalske zvezde održavanju vrhunske fizičke kondicije.

 

 

Naime, cijela porodica je kolektivno odlučila prihvatiti ovaj način života i ishrane, naglašavajući dubok uticaj koji je imao na njihovo cjelokupno blagostanje. Neophodno je priznati da su Nemanjina izuzetna samouverenost, negovanje vaspitanja i sveobuhvatno obrazovanje značajno doprineli njegovim izuzetnim dostignućima u sportu. Sa troje atletske djece, Nebojša samouvjereno ističe važnost očuvanja pozitivnog stava prema sportu i prije svega samopoštovanja čak i u trenucima poraza ili kada se osjećaju inferiorno. Fudbal, posebno, za njega ima značaj više od same igre. Služi kao vrijedan učitelj, pokazujući pojedincima da iz njega mogu izvući više od samo postizanja golova. Tokom svog govora istakao je presudni uticaj koji je oblikoval živote Nemanje, Dragiše, Vanje i njega samog. Taj uticaj nije imala niko drugi do Oliverova supruga, koja je svesrdno posvetila svoju energiju, vreme i resurse da izdržava svoju porodicu, uprkos svojoj nezaposlenosti.

Uz nepokolebljivu podršku Srba koji žive u Andaluziji, koja se nalazi u južnom regionu Španije, porodica Gudelj je odigrala ključnu ulogu u osnivanju srpske parohije u zemlji. Ne samo da su Gudelji strastveni prema sportu, već je i njihova posvećenost crkvi jednako gorljiva. Oni su odigrali ključnu ulogu u osnivanju župe Svetog Nektarija u Bredi u Holandiji, neumorno radeći zajedno.

Porodica Gudelj duboko je privržena svojoj vjeri i aktivno učestvuje u raznim crkvenim aktivnostima. Međutim, stepen saznanja porodice Ražnatović o Nemanji, Anastasijinom mužu, i njegovom porodičnom poreklu ostaje neizvestan. Razlozi očigledne napetosti između Tase i ženskih članica porodice Gudelj tek treba da budu objavljeni u javnosti.

Preporučujemo