Nesumnjivo, sigurno ste više puta čuli za komandni uticaj Željka Mitrovića na značajan dio Balkana. Uprkos svojoj naizgled neobičnoj prirodi vođenoj egom, ova tvrdnja ima nepobitnu istinu. Imperija koju je stvorio Pink, pod Mitrovićevim vođstvom, sada je procenjena na nekoliko stotina miliona evra, što označava njegov izuzetan uspeh. Tolika je njegova dominacija preko televizije Pink da je potreba za reklamom zastarjela. On se može pohvaliti dugogodišnjim brakom sa Milicom, sa kojom deli ćerku i sina.

 

 

Njegovoj rastućoj porodici je i nedavni dolazak unuka. Iako je njegova uloga cenjenog basiste u veoma cenjenim “Rokerima sa Morave” nadaleko poznata, sada ćemo se upustiti u njegov lični život. U mladosti je doživio prethodni brak koji mu na kraju nije uspio. Njegovu bivšu suprugu Sonju Mitrović Hani mnogi možda pamte kao jednu od najsjajnijih žena 90-ih. Imali su dvoje dece – sina Aleksandra i ćerku Sandru – koji se retko pojavljuju u javnosti. Međutim, njihov brak je nažalost okončan razvodom samo četiri godine nakon njihovog venčanja 1990. godine.

 

 

Tokom ovog teškog perioda, Sonjin stan je objavljen u članku TV Novosti. Uz to je dobila alimentaciju i dobila prestižni muzički studio u srcu Beograda od Željka Mitrovića. Naime, na snimanju reportaže pratio ju je Miki Panjković, veoma cenjeni frizer iz Beograda. Samouvereno se povezala sa nekoliko poznatih ličnosti kao što su Karamela, Miki Jeremić i Aleksandra Soković.

U nedavnom intervjuu za jedan srpski portal hrabro je izjavila da održava pozitivan odnos sa bivšim suprugom Željkom Mitrovićem. Suprotno onome što su mediji prikazivali, među njima nije bilo značajnijih sporova ili rasprava. Umjesto toga, održali su prijateljsku vezu isključivo zbog svoje djece.

Preporučujemo