Njena deklaracija je šokirala čitav narod. Prošlo je punih godinu dana otkako je legendarni folk pjevač Marinko Rokvić otišao sa ovog svijeta nakon što se hrabro borio sa strašnom bolešću. Uprkos radosnoj prilici Rokvićeve trudnoće, atmosfera u njenom domu bila je daleko od slavljeničke.

 

Ipak, nema sumnje da će sećanje na pokojnog pevača zauvek ostati u srcima njegovih najmilijih. To je potvrdila i Sara Oster, snaja pokojnog pjevača, koja je emotivno izrazila svoje osjećaje na svom Instagram profilu.

 

 

“Već godinu dana naš djed nije fizički ovdje, ali svaki dan u bilo kom drugom obliku je ovdje sa nama. Veoma smo zaštitnički nastrojeni prema njemu, i baš kao što smo se tog letnjeg dana držali za ruke, birajući svakog svog partnera na putu do restorana, ne mareći kako izgledamo u očima drugih, jer smeh, šala i zajedništvo su uvek bio deo nas. Nema slavujevog vođe, ali iza njega su njegova prva dva osmeha koja pevaju iz dubine grudi, a mi koji cvrkućemo kao sve ptice, koji pevamo od ljubavi i zahvalnosti, čak i kada pada kiša”, napisala je Markova trudnica.

Supruga Rokvić,, dodajući: “Simbolično je da je na današnji dan izašla posljednja pjesma našeg Marina “U noći kad umirem” koju nije stigao objaviti, ali od danas je tu za sve nas i sve vas koji smo voljeli i poštovao ono što je uradio. i kreiran za njegovu 45-godišnju muzičku karijeru”, napisala je Sara u poruci, dok su Nikola i Bojana Rokvić u komentaru ostavili emoji srca. Apsolutno smo uvjereni da su ove riječi duboko uticale na cijelu naciju.

Preporučujemo