Zabrinutost navijača Seville i srpskih “orlova” pojavila se kada je Nemanja Gudelj u januaru zadobio ozljedu meniskusa lijevog koljena. Ipak, Gudelj ih je ublažio pozitivnom viješću – ozljeda je uspješno sanirana, a on se trijumfalno vratio na teren.

Naime, debitirao je u dresu svog kluba, a očekuje ga i pripreme za Europsko prvenstvo. Nemanja je tijekom utakmice uzbuđeno podijelio pozitivnu vijest s navijačima, što je izazvalo oduševljenje cijelog stadiona.

Anastasija, njegova odana supruga, odigrala je ključnu ulogu u njegovom oporavku, neumorno ga podržavajući, brinući se i brinući se za njega. Utakmicu je promatrala s tribina, a njezina je sreća bila očigledna jer je svjedočila kako njezin suprug ponovno uživa u sportu.

Anastasia izražava zahvalnost za sve nedavne događaje koji su se odvijali u njezinom životu. Cecina kći pronašla je srodnu dušu u liku Nemanje Gudelja, profesionalnog nogometaša s kojim trenutno boravi u Španjolskoj.

Njezin brat Veljko Ražnatović otvoreno je priznao da se prema njoj odnosi s najvećim poštovanjem. “Zadovoljan sam njezinom odlukom da živi svoj život. Njezin suprug je doista izvanredan, njeguje je kao dragocjeni dragulj.”

Preporučujemo