Prema pisanju domaćih medija, Ena, supruga natjecatelja reality showa Marka Janjuševića Janjuša, trenutno uživa putujući s njihovom kćeri Krunom, dok njezin suprug ostaje u reality showu.

Ena je na put krenula u pratnji nepoznatog gospodina s kojim je navodno provela cijeli vikend. Čim je fotografije objavio na svom Facebook profilu, Janjuševu suprugu odmah su prepoznali brojni pojedinci, pa joj nije preostalo ništa drugo nego odustati od pokušaja prikrivanja.

Ovaj muškarac često kontaktira s Enom, a ovo im nije prvi put da zajedno kreću na putovanje. Priroda njihove veze ostaje neotkrivena, no vidljivo je da imaju jak odnos i da često putuju zajedno, otkrio je pouzdani izvor upoznat s parom.

Iako nije finalizirao razvod od supruge Ene, Janjuš je trenutno u vezi s Aneli Ahmić. Marko je danas rođendan, a Aneli mu je pripremila iznenađenje.

Janjuš je nedavno progovorio o svojoj kćerkici Kruni, koju s Enom dijeli iz braka, izrazivši duboku čežnju koju osjeća za njom. “Moja kći zauzima neprocjenjivo mjesto u mom srcu i taj će osjećaj zauvijek ostati nepromijenjen.”

Preporučujemo