Jelena Karleuša je neustrašivo iznela svoja iskrena mišljenja o Milanu Stankoviću. Jedna od najistaknutijih pesama na poslednjem albumu Jelene Karleuše je očaravajuća balada “Madness” koju je sjajno napravio talentovani Milan Stanković.

 

 

Ova informacija je dočekana sa ogromnim entuzijazmom jer se Milan trijumfalno vratio na scenu, čak i kao autor, nakon značajnog prekida i povlačenja. Jelena Karleuša sa ponosom predstavlja Ata slike. Uprkos Milanovom oklevanju da se promoviše u medijima, JK je u intervjuu za Kurir samouvereno otkrila njihovu saradnju.

 

Ona preuzima punu zaslugu za ponovno rasplamsavanje ljubavi publike prema Milanovoj muzici i samouvereno je najavila njihov predstojeći duet. Milan se ovom pjesmom trijumfalno vratio, afirmiravši se kao jedan od najtalentovanijih mladih pjevača. Budući duet je nesumnjivo u pripremi, jer postoji nevjerovatna usklađenost energije, načina razmišljanja, a možda i doza ludila, što se ogleda u naslovu pjesme, kako nam je pjevačica otkrila. Jelena Karleuša je samouvereno izjavila da joj je pesmu poklonio Milan i da je još 2009. izrazila želju da sa njim sarađuje na pesmi „Insomnia“.

 

 

Međutim, Saša Popović je tada odbio njen zahtev. – Muziku za pesmu “Ludilo” sam dobila iz Milana. Dio je primljen, a ja sam platio tekst i aranžman (smijeh). Sve što se piše o “Insomniji” je istina. Zvala sam ga tada. I tada mi se dopao Milan. Ali desilo se da posle 150 godina imamo zajednički rad na tako divnoj pesmi – priznala je da je bila “malo skandalozna”. Jelena Karleuša je samouvereno izjavila da nema sumnje da će se Stanković trijumfalno vratiti na našu estradnu scenu. – Zašto se nisi vratio? Ne znam stvarno kuda je otišao, ali svako ima svoje razloge i svoje borbe i izbore.

Preporučujemo