Unatoč svakodnevnom iskazivanju pribranosti u svemu što je postigao, on gaji emocije prema njoj. Neslužbeno se doznaje da joj je namjeravao kupiti dar za 8. mart.

Prema izvoru koji je upoznat sa slučajem, unatoč svakodnevnom ispoljavanju ravnodušnosti i odsustvu grižnje savjesti zbog vlastitog zločina, postoje trenuci kada se zatekne u razmišljanju o tome gdje je i gdje se bavi njegova mlađa sestra.

Zanimljivo, išao je čak toliko daleko da je od zaposlenica tražio dopuštenje da u čast Dana žena pošalje cvijeće i slatkiše na sestrinu adresu. Osim toga, napravio je čestitku na kojoj je izrazio svoje sjećanje na nju i prenio joj svoje misli.

U prethodnom dopisivanju Kosta je dao uvid u svoje psihološke čežnje za elementima koji su odsutni iz njegove okoline: “Ujak, pas i sestra”.

“U trenutku nepromišljenosti otkrio je da mu je osoba za kojom čezne ujak, zatim je spomenuo omiljenog kućnog ljubimca psećeg psa, a na kraju je spomenuo i svoju sestru.

Začudo, nije spomenuo vlastite roditelje. Tijekom ostatka njegova svjedočenja nije bilo naznaka bilo kakvog kajanja zbog utjecaja koji su njegovi postupci imali na živote njegovih roditelja.” Pouzdan izvor primijetio je da nešto nije u redu u njegovom ponašanju.

Preporučujemo