Situaciji je došao kraj! Zvezdan Slavnić je saopštio da su nadležni brzo reagovali, a svi dokazi su odmah uklonjeni sa lica mesta. Ovaj razvoj je podržan fotografijom koja bilježi posljedice.Sve vreme provedeno u rijalitiju, Zvezdan i Anđela su se našli u centru pažnje svih. Njihova romantična veza postala je glavna tema razgovora, a činilo se da se čitava emisija vrti oko njihove dinamike. Ova fascinacija se samo pojačala kada se uz Angelu u emisiju uključila i Ana, Zvezdanova bivša partnerka koju je besramno varao pred kamerama.

 

 

Par je u velikoj mjeri uključen u više platformi društvenih medija, željno dijeleći čak i najbeznačajnije aspekte svog života sa svojim odanim obožavateljima i sljedbenicima. Postaje očito da je njihov primarni cilj pokazati drugima svoj odnos kao uspješan i savršen za sliku. Štaviše, oni aktivno traže načine da ostvare prihod putem ovih onlajn platformi, sa krajnjim ciljem da izmire svoj značajan dug prema Pink televiziji.

 

Ova mreža je, nažalost, raskinula njihov ugovor zbog nasilničkog ponašanja para, zbog čega im je nad glavom visio zastrašujući dug od 50.000 eura. Ipak, važno je priznati da su se njihovi trenutni napori u ovom poduhvatu pokazali razočaravajuće neplodnim.

Međutim, sada se vratio i ponovo je aktivan na svom profilu. Razlog za uklanjanje je bio taj što je objavio fotografiju na kojoj podržava stranicu obožavatelja. Uz sliku na kojoj su on i Angela, Zvezdan je napisao kratku poruku u kojoj izražava svoju posvećenost onima koji su prijavili snimak. Dodao je: “Širimo ljubav i vi”. Ako ste zainteresovani, slobodno pogledajte fotografiju i podijelite svoje mišljenje u odeljku za komentare koji se nalazi ispod.

Preporučujemo