Saška Karan, pevačica i rijaliti zvezda, zauvek će pamtiti 2020. godinu kao godinu kada se njen suprug Aleksandar Gazivoda suočio sa razornom nesrećom koja je umalo odnela njegov život. Kako se navodi, Aleksandar je primljen na kliniku za opekotine i tamo je ostao tri nedelje zbog težine zadobijenih povreda i neizvesnosti oko njegovog preživljavanja. Medicinski tim pokazao je nepokolebljivu posvećenost spašavanju u ovom ključnom periodu, i na sreću, on se izvanredno oporavio. Kao rezultat pokvarenog eksperimenta s dušičnom kiselinom, Aleksandar je hrabro izdržao unakaženje i borio se za opstanak. Naredne infekcije kože samo su dodatno pojačale njegovu nevolju.

 

Saška je, iskazujući nepokolebljivu odlučnost, željno iščekivala kraj godine, nadajući se da će iza sebe ostaviti nesrećni incident koji je doživeo njen suprug. Prema izvještajima, eksperiment s dušičnom kiselinom doveo je do teškog izobličenja i naknadne infekcije kože, što je na kraju zahtijevalo njegovu hospitalizaciju na prestižnoj klinici za opekotine u Zvečanskoj. Iako je otpušten i oporavlja se kod kuće, Saška je samouvjereno priznala svoju zabrinutost za njegovo dobro.

 

Saška i njen suprug Aleksandar su 2021. godine radosno slavili svoju ljubav i čuvali svaki lepi trenutak. Ne obazirući se na bilo kakve glasine o potencijalnom učešću u rijalitiju “Zadruga”, Karanova se samouvjereno odlučila da božićne i novogodišnje praznike provede sa suprugom, odluka koja ju je zaista osnažila i poboljšala njen osjećaj za ljepotu. Pre nekoliko meseci, Saška je Aleksandru samouvereno čestitala rođendan srdačnom porukom koju je sa ponosom podelila na svom Instagram profilu, uz koju je stajala i njegovana fotografija njihovog zajedništva.

 

Nakon ovog nemilog događaja, Gazivoda je hrabro prihvatio povratak normalnom načinu života, a Šaška mu je bio nepokolebljiv oslonac tokom cijelog oporavka. Saška je dosledno i neustrašivo izražavala svoje emocije u javnosti, ostavljajući nesumnjivo trajni utisak na svog voljenog supruga Aleksandra.

Preporučujemo