Na osnovu iskaza anonimne bivše domaćice koja se obratila redakciji Kurira, evidentno je da Jelena, supruga Slobe Radanovića, nije ispunjavala obaveze dobre supruge u prethodnoj vezi. Uprkos njenoj trenutnoj fasadi smirenosti i ljubaznosti, postoje jasni znaci njene prave prirode, uz brojne upitne postupke koji joj se pripisuju. Optužila je Radanovića za neodgovornost i umiješana je u tajno sastajanje s njim dok je još bila u braku sa svojim prvim mužem, sugerirajući da je daleko od toga da je nevina kako se predstavlja. Nedavno je došlo do incidenta u kojem su Jelena i njen bivši suprug. Imala sam privilegiju da radim za ovaj par i, bez sumnje, bili su izuzetni.

 

Njen bivši muž je učinio sve više da bi je obezbedio, dozvoljavajući joj da se usredsredi samo na dobrobit njihove dece. Međutim, tokom njegovog odsustva Jelena se često upuštala u nepovoljne situacije ne obazirući se na posledice. Dok ju je on neumorno podržavao, ona je iskoristila situaciju, zanemarujući bilo kakve obaveze i radila samo kada joj je to odgovaralo.

Uvijek sam se držala na distanci s poštovanjem prema njihovoj vezi i dosljedno sam obavljala svoje dužnosti najbolje što sam mogla. Međutim, kod Jelene sam primetila određena ponašanja koja ne priliče udatoj ženi. S druge strane, njen muž je stalno pokazivao da je divan partner. Dok je Jelena imala obaveze van kuće, u tim vremenima su se pojavili problemi.

 

Činilo se da stalno stvara probleme svom mužu, ne obazirući se na njegove napore da planira i organizuje stvari. Postoje spekulacije daje bila nevjerna.

Preporučujemo