Ljubomir Perućicaje porijeklom iz Mostara, rođen 1990. Svoje ključne razvojne godine proveo je u Požarevcu uz voljene roditelje, sestru i brata. Nakon njegovog uspona na istaknutost, njegov lični život postao je predmet intenzivnog ispitivanja javnosti. Kružili su izveštaji o njegovoj romantičnoj vezi sa koleginicom Aleksandrom Prijović, što je izazvalo ogromnu pometnju u tabloidima i društvenim mrežama kada je njihova veza prekinuta.

 

Pričalo se da je Aleksandra održavala komunikaciju sa drugim muškarcima dok je bila sa Ljubom, što je on na kraju otkrio. 2018. godine otkriveno je da je Filip Živojinović suprug pevačice. U Perućicinoj muzici nalaze se tekstovi o njegovoj vezi sa Aleksandrom, iako o tome nikada nije javno govorio. Umjesto toga, on je izrazio svoje divljenje bivšoj djevojci. Ubrzo nakon toga, stupio je u vezu sa Katarinom Koloseus, a venčali su se u Beogradu u oktobru 2019. Njihov imidž u javnosti ih predstavlja kao harmoničan par koji često deli zajedničke slike na društvenim mrežama kako bi ojačao svoju vezu.Porodica Perućica sa zadovoljstvom najavljuje nadolazeći dolazak njihovog skorog novog člana, dragocjenog snopa radosti koji će donijeti neizmjernu sreću i ispuniti njihove najdublje želje. Perućica nije mogla suzdržati uzbuđenje i otišla je na popularnu platformu društvenih medija, Instagram, da podijeli ovu uzbudljivu vijest, koja je naišla na izliv toplih čestitki od strane njihove široke mreže prijatelja i cijenjenih kolega koji ih podržavaju.

 

 

Ljuba Perućica i njegova partnerka trenutno uzbuđeno uređuju bebinu sobu dok nestrpljivo iščekuju dolazak prvog djeteta.Porodica Perućica sa oduševljenjem najavljuje skori dolazak svog najnovijeg člana, koji će ispuniti svoju najdražu želju.

 

Ljuba Perućica je s ponosom otkrila jedinstveni krevetić posebno izrađen za njihovo nerođeno dijete, koji garantira zaista magično iskustvo. Procijenjen na 500 eura, ovaj krevetić ima prepoznatljiv dizajn sa pozlaćenom bazom i nadstrešnicom sa ivicama po mjeri. Očigledno je da je par u potpunosti posvećen tome da svom djetetu pruži najbolje.

Preporučujemo