Vesna Zmijanac je početkom marta ove godine uspešno operisana u renomiranom Kliničkom centru Srbije. Nakon dugotrajnog oporavka od značajne operacije, Vesna je uspješno nastavila sa svojim poslovnim obavezama i sada je ponovo u punom zamahu sa svojim nastupima. Pevačica je sinoć apsolutno uzdrmala Skadarliju, o čemu svedoči i viralni video na kome se vidi njene preplavljene savete.

 

Publika je oduševljeno pjevala uz njene najveće hitove, ne ostavljajući sumnju da je sama podigla atmosferu na apsolutni vrhunac. Odisala je neprestanom srećom dok je pevala, a nedavno je izrazila želju da se ponovo druži sa publikom. Vesna je nekoliko mjeseci posvetila oporavku od značajne operacije, a sada je trijumfalno nastavila sa svojim poslovnim obavezama i nastupima.

 

 

Na početku, dozvolite mi da vas uvjerim da radim dobro, kao što se može očekivati. Iako je možda prerano govoriti o potpunom oporavku, ja sam odlučan i otporan. Nemir može potrajati, ali to je samo dokaz mog nepokolebljivog duha. Mrzio sam što sam daleko od bine. U čitavoj svojoj pevačkoj karijeri koja traje više od pet decenija, nikada nisam doživeo tako dugu pauzu od šest meseci bez nastupa.

 

 

Više se ne radi o novčanoj dobiti; radi se o mojoj duboko ukorijenjenoj potrebi za mikrofonom. Još mjesec ili dva ove pauze bi bilo štetno. Vjerujem da bih se odmah vratila u akciju – samouvjereno je izjavila, ističući svoju odlučnost. Pjevanje je za mene bilo vrhunski lijek. Ogromna radost i zadovoljstvo koje imam od pevanja uverili su me u moje dobro. Osnažuje me više od bilo koje druge aktivnosti, nadmašujući umor koji doživljavam dok ne radim kod kuće.

Preporučujemo