Vjenčanje Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića 2011. izazvalo je značajnu pažnju javnosti, posebno medija. Pjevačica i glumac samouvjereno su razmijenili bračne zavjete na intimnoj ceremoniji, okruženi stotinak osoba koje su bile držane podalje od znatiželjnih očiju medija. Tek godinama kasnije na društvenim mrežama osvanula je fotografija ovog značajnog događaja.

 

 

Vjenčanje Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića ostaće upamćeno po brojnim razlozima, a posebno po izuzetnoj atmosferi i neizmjernoj radosti u srcima ushićenih mladenaca. Ubrzo nakon proslave, ponosno su otkrili roditeljima da će uskoro biti baka i djed. Porodice bračnog para oduševljene su viješću o dolasku male Nine, a njihovi fanovi su nesumnjivo bili oduševljeni. Nesporno je da Jelenu i Ivana svi vole. Jelena briljira kao vokalni solista, a Ivanova glumačka karijera seže i van granica naše zemlje. Kada se okupe, izazivaju oduševljenje i divljenje javnosti. Supružnici su danas s radošću najavili 12. godišnjicu braka, oduševivši sve svoje vjerne pratioce. Ivan Bosiljčić javno je izrazio ljubav prema supruzi Jeleni, izazvavši nalet komentara na njihovu objavu. Prošlo je punih 12 godina otkako su razmijenili svoje iskrene zavjete, a evidentno je da njihova duboka veza i nevjerovatna veza ostaju nepromijenjeni.

 

 

Jelena je sa sigurnošću podelila uzbudljivu vest sa Instagrammerima, pokazujući mnoštvo fotografija koje su ona i njen suprug snimili tokom godina. U kolažu je ponosno uvrštena i slika s nasljednicom, čak i uspomena iz naših dana zabavljanja. Za razliku od svoje supruge, koja je našu 12. godišnjicu ponosno predstavila na svom feedu na društvenim mrežama, Ivan je to samouvjereno podijelio na svom Instagram storyju uz osnažujuću pjesmu Zdravka Čolića “Ljubav je samo riječ”.

 

Dodavanje novog člana u porodicu sigurno će donijeti neizmjernu radost njihovoj voljenoj Nini. Svakim danom, Ninina sličnost sa ocem postaje sve jača, što ne kvari Jelenino raspoloženje.

Preporučujemo