Izuzetno poznati srpski teniser Novak Đoković trenutno uživa na zasluženom odmoru u Crnoj Gori kako bi se pedantno pripremio za predstojeću sezonu. Njegov odmor je započeo usred prelijepih pejzaža Žabljaka, a od tada se nastavlja uz zadivljujuću obalu, pružajući mu dovoljno prilika da se potpuno prepusti svom slobodnom vremenu.

Uprkos kratkom vremenu razdvojenosti, njegovo prisustvo je donelo ogromnu radost i proslavljeno je srdačnim zagrljajima. Prema pouzdanim izvorima na koje se poziva “Blic”, bilo je evidentno da je njegova majka Dajana bila presrećna kada je videla sina. U nastavku, Novak ima čvrste namjere da lično nadgleda tekuću obnovu svoje novostečene imovine u Crnoj Gori.

Štaviše, Đoković željno iščekuje kvalitetno provođenje slobodnog vremena sa svojim nećakom, koji je direktna loza njegovog voljenog brata Đoleta. Pouzdani izvori sugerišu da će Novak dati prednost svojoj porodici i negovati čvrstu vezu sa Markovim dragim članom porodice. Iako je Jelena, Novakova supruga, bila odsutna sa ovog druženja, očekuje se da će im se uskoro pridružiti. Porodična veza definirana je nepokolebljivim vezama i drugarstvom, o čemu svjedoče njihovi planovi da zajedno krenu na buduća putovanja. Najveći teniser svih vremena samouvjereno je izabrao da veći dio predstojeće godine provede u Crnoj Gori.

Novak, poznat po neverovatnom uspehu, nedavno je uložio u velelepnu vilu u prestižnom mestu Ljuta, vrednu milione evra. Ovo izvanredno imanje, smješteno u neposrednoj blizini vile njegovog dragog prijatelja Jugoslava Karića, postalo je Novakovo ultimativno utočište u Crnoj Gori. Uprkos već izuzetnom stanju vile, porodica Đoković trenutno poduzima opsežan projekat renoviranja kako bi još više uzdigla njenu veličinu. S pogledom na more koji oduzima dah, ova prostrana nekretnina ima svoju privatnu plažu, što doprinosi njegovoj privlačnosti i ekskluzivnosti.

Preporučujemo