Reputacija Đorđa Davida, nekada neokaljana i slavljena, sada se suočava sa teškim udarcem, a obožavaoci i kolege dovode u pitanje pravu prirodu umetnika kojeg su nekada obožavali. U zaista neočekivanom preokretu, bačena je skandalozna bomba koja je ostavila sve u potpunoj nevjerici i zaprepaštenju. U poslednjim izveštajima srpskih medija došlo je do saznanja da se proslavljeni pevač Đorđe David upustio u žalosnu svađu sa učesnikom cenjenog talent šoua Zvezde Granda. Dotična Mirjana Popović se prijavila na ovogodišnje takmičenje putem internet platforme, ali nažalost nije napredovala dalje.

 

 

Ona se juče obratila cenjenoj redakciji Kurira i ljubazno podelila prepisku koju su ona i pevač razmenili. Pregledom njihove komunikacije, postaje evidentno da je razmjena bila manje nego harmonična. “Lepo spavaj, poljubiću te, budi dobar, idemo dalje sa pisanjem, ok, polako, kul” – poručila je pevačica u glasovnoj poruci Mirjane, kojoj je Muzičar poslao fotografiju na kojoj sedi. Na krevetu, sa peškirom oko struka.

 

 

 

 

 

 

Navela je da ju je kontaktirao putem Instagrama i da su razgovarali o takmičenju, a ona ga je pitala za časove pjevanja i vrlo brzo je počeo da joj šalje slike gdje je i šta radi i tražio da mu pošalje iste. fotografije, koje je ona grubo odbila.

 

 

Stalno joj je slao neprikladne poruke, video snimke, glasovne poruke, pa mu je ona opet odgovorila i rekla mu da je takve stvari ne zanimaju, a ako se on bavi takvim stvarima, onda trazi zene starije od 50 godina, jer moze da joj da deda Davida kontaktirali i rekli su da mu je cijeli slučaj namješten, a on je rekao: “Neću komentarisati takve montirane gluposti da bi mi naudili iz nepoznatog razloga, vidimo se na sudu”, rekao je.

Preporučujemo