Omiljeno TV lice steklo je široku afirmaciju kroz kviz “Slagalica”. Nakon što se udala i prihvatila majčinstvo, privremeno se odmorila od malih ekrana. Pokazujući svoju nevjerovatnu snalažljivost, uspješno je organizirala vjenčanje za samo 48 sati i čak rodila sina u bazenu.

 

 

Nekoliko godina kasnije trijumfalno se vratila u naše živote kao cenjena voditeljka kviza Kurir televizije “Slagalica”. Uprkos žongliranju brojnim ličnim i profesionalnim obavezama, postigla je impresivan podvig stjecanja doktorata nauka. Prva slika koja mi odmah pada na pamet je živo sjećanje na mene kao mlade djevojke, kako slobodno trčim kroz ogromno žitno polje sa svojim voljenim psom Bobbyjem.

 

 

Nebo iznad nas bilo je beskrajno, a okolni zeleni klasovi dodavali su prizor koji oduzima dah. Bilo je to uzbudljivo iskustvo ispunjeno čistom radošću i osjećajem potpune slobode. Osim toga, rado se sjećam prostranog seoskog dvorišta mog djeda i bake, gdje sam proveo svoje rane godine do svoje sedme godine. U sjećanju mi ​​je ostao urezan miris bakinih domaćih kora koje se nježno suše na suncu.

 

Međutim, kada sam bila u sedmom mesecu trudnoće, Nenad i ja smo doneli odluku da se tamo venčamo i porodimo u vodi. Oboje smo se brzo složili oko toga jer smo želeli jednostavno venčanje bez svih formalnosti i neudobnog odevanja, samo dobru muziku i dobar provod sa prijateljima. Isti način razmišljanja vrijedio je i za rođenje našeg djeteta, za koje smo željeli da bude što prirodnije i bez stresa. Iskustva porođaja u bolnici koja su mi dijelile majke iz moje okoline nisu mi bila draga, pa sam se odlučila za kućni porođaj sa babicom u bazenu.

Preporučujemo