Selma Bajrami izazvala je veliku pometnju tokom emisije kod Amidžića, što je dovelo do haosa. Ognjen, koji je bio prisutan tokom sukoba, nedavno se javio da podijeli svoje viđenje ovog pitanja. Tokom emitovanja popularnog televizijskog programa “Amidži Show”, pjevačica Selma Bajrami izazvala je popriličnu pometnju jer je ometala tok emisije.

 

Voditelj Ognjen Amidžić slučajno je postavio intimno i lično pitanje kolegici Eri Ojdanić, što je dovelo do neočekivanog haosa. Konkretno, Ognjen se od Ere raspitivao o broju žena sa kojima je bio u intimnim odnosima, što je pevačicu navelo da naknadno reaguje. Selma je istakla značaj informacija o trajanju Ognjenovog sna. Radoznao da sazna razlog za njenu zabrinutost, raspitao se o prirodi problema.

 

 

 

Voditelj je dalje dodao diskusiju postavljajući pitanje koje izaziva razmišljanje o prirodi informacija. Razmišljali su da li se to zaista može klasifikovati kao informacija kada se pojedinci raspituju o ličnim iskustvima Hulija Iglesijasa sa suprotnim polom, tačnije sa koliko žena je spavao. Ovaj upit zadire u područje radoznalosti koje okružuje privatni život slavne osobe, podstičući dublje razmišljanje o granicama onoga što predstavlja vrijedne informacije u današnjem društvu. Ognjen, koji se sa Selmom poznaje već nekoliko godina, objašnjava da njihova emisija djeluje na specifičan način, sa fokusom na stvaranje zabavne i inkluzivne atmosfere

 

 

On prepričava incident u kojem je Selma pokušala nešto, i iako je to delikatno postupio, pobrinuo se da razjasni neke stvari koje ne bi trebalo dovoditi u pitanje. Ognjen ističe da je i sama Selma shvatila njegovu perspektivu i čak mu se izvinila. Priznaje da je ona danas objavila neke objave, navodeći da nisu bile usmjerene prema njemu, te prihvata njeno objašnjenje. Ognjen smatra da je možda došlo do nesporazuma, jer u emisiji nikada ništa nije direktno usmjereno na Selmu.

 

 

 

Preporučujemo