Katarina Didanović, koja je i ranije učestvovala na popularnom takmičenju “Zvezde Granda”, nedavno je na svet poželela dobrodošlicu novorođenčetu. Naime, pjevačica je nedavno pozdravila dolazak svog tek rođenog dječaka, kojem je od milja dala ime Luka. Iskrene čestitke i dobre želje preplavile su razne internet platforme, ali na iznenađenje svojih obožavatelja, nova majka je ostala zatvorena i uzdržala se od bilo kakvih zvaničnih najava u vezi sa ovom radosnom prilikom.

 

U odnosu na ličnu imenicu Luka, valja napomenuti da njen temelj leži u grčkom korijenu “lux” koji obuhvata mnoštvo značenja poput svjetlosti, sjaja, sjaja, dana i pojma nečega što je blistavo i sposobno za osvetljavaju svoju okolinu. Odvojili bismo trenutak da vratimo uspomenu koja se dogodila prije samo nekoliko mjeseci, a koja je Katarini donijela neizmjernu sreću, kako je izrazila na svom Instagram nalogu.

Isčekujmo s nestrpljenjem priliku da se još jednom okupimo u još jednoj nezaboravnoj prilici, gdje možemo krenuti naprijed s obnovljenom snagom i odlučnošću. Dok se za sada opraštamo, prihvatite naše nežne poljupce i znajte da se naša ljubav širi na svakoga od vas koji ste bili sastavni dio ovog prekrasnog putovanja. Sa bezgraničnom zahvalnošću i ljubavlju, Katarina je tada napisala ovu srdačnu poruku. Apsolutno sam oduševljena i preplavljena radošću što mogu podijeliti s vama najnevjerovatnije vijesti.

 

Neizmjerno mi je zadovoljstvo što mogu objaviti da sam trenutno u stanju apsolutnog blaženstva i da ću uskoro, za samo nekoliko kratkih mjeseci, krenuti na izvanredno putovanje majčinstva. Ova godina je zaista bila izuzetno poglavlje u mom životu, ispunjena bezbrojnim blagoslovima na kojima sam vječno zahvalna. Iznad svega, želim da izrazim svoju najdublju zahvalnost Svemogućem što je orkestrirao savršeno vrijeme i uskladio zvijezde da dovede moju srodnu dušu u moj život.

Preporučujemo