Privatne poruke koje su razmenile Karleuša i Edita su završene! Aradinovićka optužuje Karleušu da je bahata, na šta Karleuša odgovara da je ranije pomagala Aradinovićki sa sestrom, a da se sada Aradinovićka ignoriše i tretira kao da ne postoji.Jelena Karleuša i Edita Aradinović nedavno su postale žarište intenzivne medijske kontrole nakon razmene privatnih poruka na Instagramu. Čitav incident se odigrao kada je Edita javno iznela svoje mišljenje u medijima, tvrdeći da Jelenini albumi nisu po njenom ličnom ukusu i preferencijama.

Nakon što je Jelena Karleuša javno pokazala razočaranje Editinim primedbama, postalo je očigledno da se Edita umorila od ćutanja o tome. U porukama koje je upućivala Karleuši, Edita se nije trudila da zasladi svoja osećanja, bez stida izražavajući svoje nezadovoljstvo i ogromnu frustraciju.

 

Jelena Karleuša je svesno odlučila da se kloni bilo kakvih dodatnih sukoba i odlučila da ovu raspravu dovede do mirnog rešenja. Istaknula je da Edita više nema nikakav značaj u njenom životu, te da je njihova veza isključivo ukorijenjena u vrijeme kada je pružala pomoć svojoj sestri.

 

Gore navedeni scenario služi kao odličan primjer brojnih prepreka sa kojima se poznate ličnosti suočavaju kada je u pitanju zaštita njihovih ličnih života i održavanje osjećaja privatnosti. Ističe nesrećnu stvarnost da su čak i njihovi najintimniji razgovori i razmjene podložni tome da budu stavljeni u središte pažnje i da ih mediji pomno ispitaju.Štaviše, to baca svjetlo na činjenicu da sukobi i nesporazumi između ovih javnih ličnosti obično budu izloženi da ih svi vide, često pogoršavajući probleme, a ne promovišući konstruktivno rješenje.

Preporučujemo