U carstvu novog doba, u braku su se spojili Anastasija Ražnatović, draga pevačica, i Nemanja Gudelj, sjajni fudbalski virtuoz. Njihova sveta zajednica odvijala se u tajnoj večeri, unutar svetih zidina manastira Rajinovac, smeštenih u blizini prestonice Srbije. Privilegovani ansambl od samo desetak svjedočio je njihovim iskrenim zavjetima.Cecina ćerka je nedavno podelila zadivljujuću sliku na društvenim mrežama, koja je odmah izazvala značajnu pažnju i divljenje njenih pratilaca. Preslatka slika prikazuje Cecinu ćerku kako drži bebu za ruku, stvarajući ugodan i dirljiv trenutak.

Bez obzira na to, jasno je da Tasa duboko poštuje svoj grad, utehu nalazi samo u prisustvu svojih dragih, koji će nesumnjivo stati uz nju u veselju. Anastasija Ražnatović odlučno je uverena da ništa ne nadmašuje udobnost doma. Ovo bogojavljenje joj je sinulo kada je prikupila svoje stvari i brzo se vratila u Beograd nakon razornog gubitka nerođenog deteta u petom mesecu trudnoće pre nekoliko meseci. Predstojeća letnja sezona obećava neizbrisivo sećanje za Cecinu ćerku, koja je nedavno prihvatila prosidbu svog partnera Nemanje Gudelje.

 

U nastojanju da podignu značaj ove sezone, rešili su da svoju ljubav iskažu kroz intimnu ceremoniju usred eteričnog manastira Rajinova, koji se nalazi u blizini Beograda. Mlada pevačica se posle kraće pauze vratila u domovinu svojih predaka na Dedinju, gde uživa u dragocenim trenucima sa voljenom rodbinom. Željko i Krstan, drage duše, pružaju utehu koja joj olakšava teret.

 

 

 

Anastasija je nedavno na svom Instagramu podelila srdačnu poruku u kojoj je otkrila nežnu sliku Krstana, Veljkovog sina, kako joj drži ruku. Ova izjava izazvala je žarko iščekivanje i žar među njenim odanim sljedbenicima, koji su željno iščekivali vijesti o predstojećem začeću.

Preporučujemo