Svetlana Tanasić, nadaleko poznata pod svojim umetničkim imenom Big Mama, privukla je značajnu pažnju kao takmičarka renomiranog talent šou-a „Zvezda Granda” tokom njegove četvrte sezone i dodatno očarala publiku kao učesnica inauguracione sezone „Farme”. Sa njenim neospornim talentom i potencijalom, mnogi su očekivali obećavajuću i uspješnu karijeru za ovu izvanrednu umjetnicu.

 

Međutim, na iznenađenje mnogih, Big Mama se odlučila povući iz očiju javnosti nakon svog boravka u rijaliti programu. Tek 2019. godine ponovo se pojavila, hrabro se ponovo predstavila muzičkoj sceni ponovnim izdanjem jedne od svojih kultnih pesama. Od tada je aktivno surađivala sa svojim fanovima nastupajući na ekskluzivnim privatnim skupovima i događajima, pokazujući svoju nepokolebljivu strast prema muzici i nepokolebljivu predanost svom zanatu.

Tokom 2008. i 2009. godine, Svetlana je aktivno učestvovala u renomiranom talent showu pod nazivom “Zvezde Granda”. Iako nažalost nije prošla u finale, njen talenat i harizma privukli su pažnju televizijske industrije. Shodno tome, samo nekoliko mjeseci kasnije, u septembru iste godine, ljubazno je prihvatila ponudu da učestvuje u uzbudljivom rijalitiju pod nazivom “Farma”. Ovo jedinstveno iskustvo dogodilo se na živopisnom imanju koje se nalazi u Lisoviću. Svetlanino učešće u “Zvezdi Granda” i “Farmi” pokazalo je njenu nepokolebljivu odlučnost i strast prema svom zanatu. Uprkos neuspjesima i eliminacijama, ostala je otporna, pokazujući svoju nepokolebljivu odlučnost da uspije.

Uprkos velikim očekivanjima za svoju uspešnu pevačku karijeru, Svetlana je skrenula sa konvencionalnog puta i neočekivano se našla u nekonvencionalnom poduhvatu, kao što je prodaja svojih polovnih cipela na popularnoj društvenoj platformi Facebook. Cipele su veličine 37, ali mogu da stanu i za nekoga ko nosi veličinu 38. Cijena ovih cipela je razumnih 35 eura. Svetlana, koja se nekada suočavala sa ličnim izazovima, sada se trijumfalno vraća jer se približava njeno vreme da zablista.

Preporučujemo