U julu prošle godine, na popularnoj društvenoj medijskoj platformi Instagram odjeknula je objava. Jelena Karleuša, veoma cenjena i poznata pevačica u današnjoj muzičkoj industriji, otkrila je da su se ona i njen suprug Duško rastali nakon braka koji je trajao neverovatnih 14 godina. “Došli smo do zajedničke odluke i nadamo se da ćemo u narednim danima riješiti sve pravne stvari”, navela je ona tokom svog saopštenja. Uprkos nesumnjivo izazovnom vremenu koje ovo predstavlja za njihovu porodicu i decu, Jelena je jasno stavila do znanja da neće tražiti simpatije medija, jer smatra da bi to bilo uzaludno.

 

Umjesto toga, ona ne očekuje ništa osim sprdnje i upada u njihove lične živote, situaciju s kojom je postala previše upoznata. To su bili njeni tačni osjećaji kada je dala srceparajuću najavu njihovog rastanka. Nakon tog perioda, par je primjetno smanjio svoje javne nastupe, fokusirajući se umjesto toga na dijeljenje fotografija na kojima su njihova djeca na različitim profilima na društvenim mrežama.

 

Nikino duboko divljenje prema fudbalskom klubu “Crvena zvezda” usadio joj je otac, koji je i sam svojevremeno bio igrač renomirane ekipe. Kao rezultat toga, postala je vatreni pratilac “Zvezde”, pa čak i trenira u istoj instituciji. Dok će nekima biti izazov da razlikuju podjednako izuzetne fudbalske timove „Partizana“ i „Zvezde“, Nika bez napora poseduje oštru sposobnost da razazna suptilne nijanse koje ih izdvajaju. Nike Tošić je doneo konačnu odluku i svesrdno je izabrao da pređe u redove renomirane fudbalske ekipe Zvezde.

 

 

 

Kako bi podijelila ovu značajnu objavu sa svojim vjernim pratiocima na TikToku, odvojila je vrijeme da napravi simpatičan video, u kojem je otkrila svoj izbor i iskreno ohrabrila svoje fanove da slijede njihov primjer.

Preporučujemo