Kako se Marija Šerifović bliži svom 39. rođendanu, ona samouvjereno izražava svoju snažnu želju da postane majka, čak i otvoreno razgovarajući o tome u javnosti. Ona razumije značaj svega što se odnosi na djecu i pristupa toj temi s najvećom ozbiljnošću. Kada dođe vrijeme, ona će donijeti promišljenu i promišljenu odluku da predstavi svoje dijete, koje već ima ime koje je sama odabrala. Međutim, kao nedavna gošća u jednoj televizijskoj emisiji, odlučila je da ime za sada zadrži u tajnosti.

 

Pravljenje održive muzike će uvek biti moj poziv sve dok mogu da pevam i imam strast da stvaram melodije i tekstove. Duboko sam zahvalna na vašoj nepokolebljivoj podršci i prisustvu u svim različitim fazama mog života – od mojih umjetničkih i muzičkih nastojanja do razvoja mog karaktera i psihičkog rasta. Hvala ti što si moj stalni pratilac, uvek uz mene dok zajedno putujemo kroz vreme. Naše živote oblikovala su dva važna datuma: dan našeg rođenja i dan kada smo otkrili svoju svrhu.

 

 

Do rođenja mog djeteta ti si moja svrha. Vaše izuzetno prisustvo, kao najprijemljivije publike, i vaš istinski tretman prema meni kao običnoj osobi znače mi cijeli svijet. Put kojim sam prešao bio je izazovan, jer nije uvijek bilo lako prihvatiti svoju jedinstvenost. Vaše razumijevanje i nepokolebljiva podrška su bili neprocjenjivi. Odlučan sam da sljedećih dvadeset godina učinim jednako ispunjenim i ugodnim kao i prethodnih. S druge strane, oduševljen sam što mogu najaviti da će moj novi album biti objavljen u prvoj sedmici oktobra.

Poznavaoci Marije i njene majke Verice Šerifović uvereni su da bi Verica bila oduševljena da dočeka “Šerifović Juniora”, kako Marija rado govori o svom budućem detetu. Samo će vrijeme pokazati hoće li se Marijina želja ispuniti.

Preporučujemo