Muki, koji je 11 godina mlađi od nje, prvo je prekinuo vezu sa Tanjom Savić da bi se na kraju pomirio s njom. Talentovani pevač i pilot bili su zajedno već duže vreme. Muhamed Muki Bešić, koji je u romantičnoj vezi sa Tanjom Savić, prvobitno se razišao sa pjevačicom u aprilu mjesecu.

 

 

Navodni razlog za njihovo neodobravanje je navodno značajna razlika u godinama od 11 godina, u kojoj je on mlađi od nje, zbog čega se njeni roditelji protive njihovoj vezi. Prije nekoliko mjeseci, izvor je izjavio da je slabo pokušao da pronađe ravnotežu, vjerujući da će Tanjini roditelji s dovoljno vremena popustiti i prepoznati moć koju on ima nad njom, upoređujući je sa delikatnom prirodom vode koja se nalazi u vodi. dlan ruke. Ovaj izvor sa samouverenošću tvrdi da je Tanjina sreća sa njim dostigla vrhunac.

 

 

Kao rezultat toga, potpuno je prekinula komunikaciju s njima. Iznenađujuće, njeni roditelji vjeruju da je ovaj pristup najoptimalniji, nadajući se da će njena ljutnja vremenom nestati. Dozvolite nam da ponovimo činjenicu da je Muki, koji trenutno ima 27 godina, ponosni stanovnik Sjedinjenih Američkih Država. Zahvaljujući posebnim zahtjevima svoje profesije, on neprestano kreće na putovanja, obilazeći svijet i ne ostavljajući kamen na kamenu u svojoj potrazi za istraživanjem.

 

Tanja je jučer napravila značajan korak na njihovom fotografskom putu jer su s ponosom svijetu predstavili svoju prvu kolekciju fotografija. Uz vizuale koji oduzimaju dah, bili su pažljivo osmišljeni opisi, pomno odabrani da oslikaju suštinu i naraciju iza svake zadivljujuće slike. Ovim hrabrim potezom, Tanja poziva gledaoce na očaravajuće vizuelno putovanje, omogućavajući im da se urone u svijet viđen kroz njihov jedinstveni objektiv. Debi ove izuzetne kolekcije označava početak uzbudljivog poglavlja u Tanjinim kreativnim poduhvatima, ostavljajući gledaoce željnim da budu svjedoci evolucije i rasta ove talentirane fotografkinje.

 

 

 

Preporučujemo