Cenjena pevačica Lepa Brena i cenjeni bivši teniser Slobodan Boba Živojinović ove godine obeležiće svoje zapažene trideset dve godine skladnog braka. Njihova ljubavna priča počela je prije nekoliko decenija kada je glumila u drugom dijelu Hajde da se volimo. Uz mnoštvo iskustava stečenih na dugim putovanjima i susretima s cijenjenim pojedincima, imam za podijeliti zadivljujuću anegdotu. Tokom produkcije renomiranog filma „Hajde da se volimo“, našao sam se uronjen u izuzetan trenutak.

 

 

 

Dok smo snimali scenu sa Gidrom Bojanićem, dok smo snimali pjesmu “Udri Mujo”, dogodio se nesvakidašnji incident. U tom usamljenom trenutku, obavijen isključivo prisustvom ekipe “Slatki Greha”, snimatelja i snimatelja, za oko mi je zapela ugledna figura. Visok i zapanjujuće zgodan gospodin graciozno je prošao pored, zastajkujući da bi cijenio nastup.

 

Ovi dragi susreti služe kao dokaz privlačnosti i magnetizma mog putovanja. Međutim, tek na velikoj premijeri filma Raka mi je, u trenutku ranjivosti i iskrenosti, priznao istinu. On je poverio da je zagonetna figura niko drugi do proslavljeni Boba Živojinović. Raka je objasnio da je ovu informaciju sakrio kako bi sačuvao delikatan sklad našeg projekta, jer da su nam se putevi ukrstili za to vrijeme, moglo bi biti ugroženo samo tkivo našeg kinematografskog poduhvata.

 

 

Ukrstili su se nakon uspješnog objavljivanja filma. Blaženog dana 7. decembra 1991. godine Lepa Brena i Boba Živojinović razmenili su zavet u raskošnim zidinama renomiranog hotela “Interkontinental”. Odajući počast njihovom sindikatu, brojni ugledni gosti iz cijelog svijeta uveličali su ovu priliku, čineći je zaista proslavom međunarodnih razmjera S obzirom na veličinu i značaj, s pravom je zaslužio titulu “venčanja veka”, zaokupivši pažnju čak i cenjenih platformi poput “Dnevnika”, koji je trenutno obustavio emitovanje kako bi blistavi par prikazao u televizijskom specijalu uživo.

Preporučujemo