Svjedoci iz aviona tvrde da su tokom jutarnjeg leta za Beograd Karleuša i sarajevski reperi sjedili jedan pored drugog, što očigledno nije u skladu sa preferencijama folk pjevačice. Cajka Jelena Karleuša (41) samouvereno je pokazala svoj pevački talenat u Cirihu u Švajcarskoj. Tokom svog zanosnog nastupa, Karleuša je spretno prigrlila ličnost Crvenkapice, zadivivši svoje odane obožavatelje.

 

Naime, obukla je bodi koji je naglašavao njenu figuru, ne ostavljajući sumnju u njenu odvažnost jer joj je cijelo međunožje bilo vidljivo. Karleuša je neustrašivo podijelila ove zadivljujuće fotografije na raznim društvenim mrežama. Došla sam ovde bez namere da se zezam – smelo je izjavila Karleuša, prepričavajući prijavljenu svađu koju je imala sa poznatim reperima.

 

Ovaj dinamični duo, poznat po svojim bezbrojnim hitovima na top listama poput ‘Mafia’ i ‘Ona’e’, čini se da je beskrajno iritirao Karleušu. Svjedoci iz aviona tvrde da je tokom jutarnjeg leta za Beograd nesporno da su Karleuša i sarajevski reperi sjedili jedno pored drugog. Karleuša je samouvereno zauzela svoje mesto kao prva putnica koja se ukrcala u avion. Ubrzo nakon toga, Buba i Jala, u pratnji svojih menadžera, uđoše i igrom slučaja sjede jedno do drugog. Shvativši to, Karleuša je odmah pozvala stjuardesu i zatražila promjenu sjedišta.

 

 

 

Ona je asertivno izjavila: “Gospođo, molim vas udaljite me od ovih čudovišta”, prema izvoru The Courier-a. Stjuardesa je pomogla Karleuši da sjedne na prazno mjesto, a nakon njenog komentara, Buba je odgovorila: – Stavi je tamo, ispred. „stariji uvek sede na prvim mestima“, rekao je Buba, a Jala je dodao da su oni gospoda, pa je sasvim moguće da ispred sedne i starija gospođa. Stjuardesa je prestala da se raspravlja i dodala da su svi putnici podjednako važni. Karleuša i reper su do kraja leta održavali odvojene prostore, a po sletanju, pevačica se munjevito iskrcala. Jelena je promptno promislila o situaciji i samouvereno tvrdila da se nesumnjivo radi o izmišljenoj laži.

Preporučujemo