Poznata  ličnost, Ana Korać, koja je poznata po svojoj prošloj vezi sa Davidom Dragojevićem, ponovo je dospela na naslovnice dok je David ponosno predstavio svetu svoju novu devojku. Ovaj dugo očekivani trenutak je prvi put uhvaćen i podijeljen javnosti, izazvavši pomamne komentare i reakcije kako obožavatelja, tako i promatrača. Kako se vijest širila poput požara, društvene mreže su bile preplavljene raspravama i mišljenjima o novoj romansi para.

 

Internet je vrvio raznim teorijama i pretpostavkama, dodajući ulje na ionako burne razgovore oko ljubavnih života bivšeg para. Očigledno je da je ovo otkriće izazvalo veliko interesovanje i radoznalost među fanovima, jer željno iščekuju dalja ažuriranja i detalje o ovoj novootkrivenoj vezi. Saga se nastavlja, a samo će vrijeme pokazati kako će se ovaj ljubavni trougao odvijati i utjecati na živote onih koji su uključeni.

 

 

 

David Dragojević, poznati rijaliti glumac i fitnes trener, nedavno je krenuo na cvetajuće romantično putovanje sa zanosnom novom devojkom, a njihova ljubavna priča cveta već nekoliko blaženih meseci. Sredinom avgusta ove godine imali smo ekskluzivnu priliku da uhvatimo njihovu očaravajuću romansu na živopisnom crnogorskom primorju. Kao pioniri u izvještavanju o njihovoj ljubavnoj priči, pažljivo smo dokumentirali svaki njihov trenutak, vizuelno i zvučno. Tu je zapanjujuće lijepa crnka koja plijeni pažnju mnogih svojom upadljivom sličnošću sa poznatom starletom Anom Korać, koju je ta osoba nekada duboko voljela.

 

 

David je nedavno podijelio njihovu inauguralnu fotografiju kao par na svom Instagram nalogu, na kojoj smo svjedoci kako grli i obasipa naklonost prema svojoj partnerici, popraćeno opisom koji sadrži jednostavan, ali dubok emotikon bijelog srca. Slika je brzo kružila raznim platformama društvenih medija, privlačeći pažnju obožavatelja koji ne prestaju da povlače nju i Koraća. Kao posmatrač, imate priliku da procenite da li zaista postoji sličnost između njih dvoje.

Preporučujemo