Viktor Živojinović ovih dana je teško prepoznatljiv. Sin Lepe Brene samouvereno je skinuo impresivnih 50 kilograma isključivo disciplinovanom ishranom i redovnim vežbanjem, razotkrivši sve glasine o hirurškoj intervenciji. – Nije izgubio sve te kilograme preko noći, to je proces koji traje već duže vreme, ali sada je na minimumu i ne izgleda baš kao momak kakav je bio pre godinu dana.

Gubitak masti je išao postepeno jer su Boba i Brena insistirale da se sve radi pod nadzorom doktora, jer nagli gubitak kilograma može ugroziti zdravlje, a nije kasno jer se kilogrami brzo vraćaju. U jednom trenutku Viktorova težina dostigla je nevjerovatnih 163 kilograma, što je Breni izazvalo veliku nevolju.

 

 

Obuzele su je suze dok je svjedočila potencijalnim prijetnjama njegovom životu i zdravlju. Njen strah da će Viktor razviti dijabetes bio je ogroman. Na kraju, ona mu je uspješno prenijela značaj održavanja vitke tjelesne građe, ne samo zbog estetike, već i zbog cjelokupne dobrobiti i dugovječnosti tijela. Shodno tome, uspješno je postigao željena mjerenja. – Sad je još Bob ostao. Brena se brine da on ima previše toga, ali zna da nikakva zvonjava i uvjeravanje neće pomoći dok se on sam ne sruši i ne počne se raspadati.

 

 

Tako je Viktor samo odlučio, dao reč, a ovo je rezultat – kaže izvor blizak porodici Sivogenovič. Uprkos tvrdnjama da Boba ima visok krvni pritisak, on samouvereno tvrdi da pažljivo sluša njene savete. – Radim otprilike 20 sati dnevno i sada su mi, hvala Bogu, rezultati dobri. Istina je da imam višak kilograma, ali nekako tolerišem – objasnio je nedavno Bob, a od tada, kao što vidimo, nije ništa uradio po pitanju mršavljenja

Preporučujemo