Posljednjih vremena, Jelena Đoković je postala prava modna ikona koja oduševljava svojim stilom kako na tribinama tako i u privatnom životu. Supruga slavnog tenisera Novaka Đokovića izlazi iz svoje komforne zone i ističe se kao besprijekorno stilizovana žena. Nedavno je njena haljina na tribinama US Opena privukla veliku pažnju, ostavivši mnoge dame oduševljenima i inspirisanim njenim izgledom.

Njena ležerna ljetna haljina sa floralnim printom i otvorenim leđima predstavlja idealan komad odjeće koji se može prilagoditi različitim prilikama. Dodajući jednostavan nakit i opuštenu frizuru, stvara se savršeni dnevni outfit koji izgleda prirodno i sofisticirano. S druge strane, uz promjenu frizure, šminke i obuće, ista haljina može postati romantičan večernji izgled.

Haljina koju je Jelena nosila predstavlja savršen komad za završne dane ljeta, a slične modele možete pronaći po pristupačnim cijenama, kao što je ovaj iz Zare koji košta samo 2390 dinara. Kreiranjem stila sličnog Jeleninom, možete kombinovati ovu haljinu sa bijelim patikama, dodati decentan nakit i vezati niski rep. Ovaj izgled je idealan za dnevne aktivnosti, a ako se vodimo komplimentima koje je Jelena dobila na račun svog izgleda, možemo očekivati mnogo pohvala za svoj minimalan napor i šarmantan izgled. Osim što je poznata kao supruga jednog od najboljih tenisera svih vremena, Jelena ima bogatu biografiju i impresivan profesionalni put. Prije udaje za Novaka, bila je uspješna manekenka i bavila se modelingom. Takođe, stekla je diplomu iz ekonomije na Univerzitetu u Milanu.

Nakon venčanja sa Novakom 2014. godine, Jelena se posvetila porodičnom životu i podršci suprugu u njegovoj teniskoj karijeri. Par ima dvoje djece i često se zajedno pojavljuju na raznim društvenim događanjima i teniskim turnirima. Jelena je takođe aktivna u humanitarnom radu i osnovala je Fondaciju “Novak Đoković,” koja se bavi brojnim humanitarnim projektima, podržava obrazovanje i zdravstvene inicijative. Iako je često u javnom fokusu zbog svoje veze sa Novakom, Jelena je i sama postala poznata ličnost zahvaljujući svom radu i humanitarnom angažmanu. Njen stil i angažman izvan terena čine je inspiracijom mnogima.

Preporučujemo