Nataša Bekvalac, poznata srpska pevačica i javna ličnost, odiše samopouzdanjem i stilom. Tokom svoje slavne karijere, neustrašivo je ulazila u različite faze, eksperimentišući sa svojim frizurama i bojama kose. Dok su njeni dugi, plavi pramenovi postali njen prepoznatljivi izgled, Nataša Bekvalac je neustrašivo prihvatila različite periode tamnije kose, bez napora ljuljajući nijanse smeđe i crne.

 

Njeno hrabro istraživanje frizura i boja kose svedoči o njenoj želji da se izrazi i razvije svoj vizuelni identitet. Njene promjene frizure i boje kose dosljedno postavljaju modne i beauty trendove. Fotografija Nataše Bekvalac sa tamnom kosom izazvala je pometnju i interesovanje na društvenim mrežama.

 

Nudi fascinantan uvid u njene rane dane i njen autentičan izgled pre nego što je počela da farba kosu. Nije neobično da različite frizure i boje kose dramatično mijenjaju nečiji izgled, a sasvim je moguće da neko zadivi druge svojim prirodnim izgledom. Ako je Nataša Bekvalac zaista podelila sliku sa tamnom kosom na društvenim mrežama i privukla pažnju javnosti, to bi se moglo videti kao još jedan način da se poveže sa svojim fanovima i podeli deo svoje prošlosti.

 

Stare fotografije i uspomene često izazivaju snažne emocije i vraćaju nas u mlađe godine. Natašina prirodna tamnosmeđa kosa oduševila je njene fanove, a neki su joj čak hrabro predložili da ponovo prihvati svoju prirodnu boju kose, prenosi Gloria. istakla je ona. “Kosa je oduvijek bila moj potpis. Prirodno sam tamnoputa, ali kao odrasla osoba odlučila sam da ofarbam kosu u bebi plavu. Znam da ti treba.” Jednom sam na Instagramu napisala da sam godinama pokušavala da povratim zdravu kosu, ali kosa mi je bila toliko krhka da nisam mogla da podnesem štetu.

Preporučujemo