Englezi vjerovatno neće biti zabrinuti zbog toga! Nakon nesretne smrti poznate američke osobe, Meghan Markle se nalazi na rubu ispunjenja svojih najdražih težnji. Meghan Markle bi uskoro mogla krenuti u značajan profesionalni poduhvat u Kaliforniji, potencijalno zauzeti značajnu poslovnu poziciju. Meghan Markle, koja je poznata kao supruga princa Harija i bivša glumica, ne samo da je pokazala svoje preduzetničke veštine, već je pokrenula i spekulacije o svom potencijalnom prodoru u svet politike.

 

Princ Hari priznaje da mu je potrebna profesionalna terapija koja bi mu pomogla da prevaziđe uznemirujuće misli koje mu se motaju u umu. Otvoreno priznaje da mu je svjedočenje Meghan u društvu nekog drugog izazvalo ogromna emocionalna previranja. Ipak, čini se da je Meghan trenutno na pragu značajne transformacije u svom životu, one koja bi je nesumnjivo približila postizanju njenih uzvišenih težnji, koje su daleko od puke fantazije.

 

 

 

Široko se spekuliše da će Meghan Markle brzo napraviti korak kako bi osigurala poziciju u Senatu nakon nesretne smrti kalifornijske senatorke Dianne Feinstein, koja je napunila nevjerovatnih 90 godina.

Prema pouzdanom izvoru bliskom guverneru Kalifornije, malo je vjerovatno da bi Megan bila umiješana u trenutnu političku situaciju. Međutim, s obzirom na događaje bez presedana u američkoj politici, ta se mogućnost ne može u potpunosti isključiti. Naime, izvor naglašava da su se u posljednje vrijeme dešavale još bizarnije pojave. Nakon nesretne smrti Diane Feinstein, javlja se mogućnost da bi Megan Markle potencijalno mogla preuzeti cijenjenu ulogu senatora. U slučaju takve okolnosti, Markle bi ušla u poziciju koju je Feinstein ostavio upražnjenu, preuzimajući odgovornost predstavljanja ljudi i rješavanja ključnih pitanja unutar političkog pejzaža.

Preporučujemo