David Dragojević, brat Dejana Dragojevića i prethodni kandidat u jednom rijalitiju, uložio je značajnu investiciju kupovinom luksuznog stana procenjenog na ogromnih petsto hiljada evra. Dejan Dragojević donio je zadivljujuću odluku da prikaže svaki kutak Davidove nedavno stečene rezidencije, a snimljeni snimci jednostavno izazivaju strahopoštovanje. Sama veličina stana je toliko ogromna da se lako može dezorijentisati u njegovom ogromnom prostranstvu.

Sa ukupno tri prostrane sobe, stan se može pohvaliti prostranim dnevnim boravkom koji se neprimjetno spaja sa modernom kuhinjom, dodatno upotpunjen pristupom ogromnoj terasi koja nudi potpuno nadrealni pogled. Uz to, kupaonica velikih proporcija i prostrani hodnik doprinose ukupnoj veličini prostora. Značajno je da stan krase brojni prozori, koji svaki centimetar kupaju u obilju prirodnog svjetla, čineći ga nevjerovatno privlačnim i ugodnim okruženjem za boravak. Dejan je u početku predstavio neverovatno prostrano kupatilo, vodeći računa da je svaki zamršen detalj naglašen, pre nego što je nastavio sa detaljnim objašnjenjem u vezi sa predviđenim datumom za useljenje stana. Stanje toaleta u stanu je izuzetno neugodno.

 

 

Trenutno je u toku izgradnja cijelog stana, posebno podnih obloga na kojima se trenutno radi. Međutim, očekuje se da će stan biti u potpunosti spreman za useljenje u roku od jedne do dvije sedmice. Dejan je izrazio razočarenje jer je otkrio da je soba koju je očekivao da bude njegov lični prostor sada određena kao garderoba zbog gospodinove neočekivane zaljubljenosti.

 

 

Pokazujući prema prvoj prostoriji, Dejan je objasnio promenu planova i nastavio da brzo vodi put do druge prostorije, koja je izgledala nešto kompaktnije. Nakon toga je ušao u treću prostoriju, koja se činila najprostranijom u odnosu na ostale. Nakon toga, Dejan je ušao u prostrani hodnik, a potom se uputio ka velikoj dnevnoj sobi. On je pojasnio da će ovaj životni prostor na kraju biti besprijekorno povezan sa susjednom kuhinjom.

Preporučujemo