Jelena Karleuša, veoma cenjena pevačica, sinoć je u svojoj raskošnoj vili priredila veliku rođendansku proslavu. Događaj je uljepšala njena cijenjena porodica, bliski prijatelji i kolege, koji su svi željni čestitali za izuzetan uspjeh njenog posljednjeg albuma, koji je nadmašio sva očekivanja. Posebno, šarmantna Nika, Jelenina mlađa ćerka, plijenila je pažnju i divljenje svih prisutnih.

 

Ipak, nije bilo moguće zanemariti izostanak Nikinog supruga Duška Tošića, što mnogi nisu zamijetili. Proteklih nekoliko dana bili smo svjedoci izuzetnog prikaza Nikinog dubokog divljenja prema majci i njenoj nepokolebljivoj podršci. Sasvim je moguće zamisliti da Nika kreće na sličan put karijere kao i njena majka, postižući nivo uspjeha i priznanja koji joj se može mjeriti. Slike snimljene na gala proslavi nesumnjivo pokazuju veliku aferu. Jedna osoba koja se istinski istakla je ćerka Jelene Karleuše, koja je zračila čistom radošću svojim uvek prisutnim osmehom.

 

 

 

Njena živahna harizma bila je zarazna, bez napora je podizala duhove svih oko nje. Tokom cijele večeri odisala je konstantno pozitivnim stavom, upuštajući se u divne razgovore i rado pozirajući za fotografije. Uvjeren sam u svoje sposobnosti da obavim ovaj zadatak. Nisam siguran da li ću uspjeti obaviti zadatak. Mnogima je bilo jasno da je ona zvezda događaja i da je svi tamo apsolutno obožavaju. Vidjelo se da je ona najcjenjenija osoba u prostoriji, kako kažu, “krv je gušća od vode”.

 

 

 

Nika je još jednom dokazala da joj svijet slavnih nije stranac, samouvjereno se snalazeći u industriji u kojoj je od djetinjstva. Kako je odrastala, njen izuzetan smisao za modu postao je centar pažnje i ne može se zanemariti. Ćerka Jelene Karleuše, koja se takođe zove Jelena Karleuša, sinoć je predstavila besprekornu kombinaciju mode, dodataka, šminke i frizure.

Preporučujemo