Nakon razvoda Ane Kokić, njen romantični život odmah je postao priča u gradu. Brojne osobe su nestrpljivo spekulisale o tome da li je ponovo pronašla ljubav, pogotovo jer je njen bivši muž već otišao dalje, vezao brak i zasnovao porodicu. Međutim, Ana je uporno tvrdila da je zadovoljna svojom trenutnom situacijom, zrači samopouzdanjem i istinskom srećom. Ona svim srcem prihvata svoju ulogu samohranog roditelja, obasipajući svoje ćerke, koje deli sa Nikolom, bezuslovnom ljubavlju i nepodeljenom pažnjom.

 

Ana Kokić je nedavno otkrila duboku strast za predstavljanjem, što je značajno uticalo na njen život. Ranije se koncentrisala isključivo na svoj lični rast i razvoj karijere kao pevačice. Međutim, bez oklevanja, Ana je svim srcem prihvatila priliku da vodi emisiju, potpuno svesna njenog potencijalnog uticaja na njenu pevačku karijeru.

 

 

Kako bi se potpuno uživila u ovu novu ulogu, Ana je svojevoljno odlučila da napravi pauzu u svojoj pevačkoj karijeri. Večeras je dugo očekivana premijera “Jedi ako hoćeš”, revolucionarnog talk showa Ane Kokić. Svojim zadivljujućim stilom domaćina koji neprimetno kombinuje ukusna i nekonvencionalna jela sa zanimljivim diskusijama o aktuelnim događajima, Ana je nesumnjivo privukla pažnju mnogih.

 

 

Ona odiše nepokolebljivim samopouzdanjem i zaraznim osmehom, što svedoči o njenoj istinskoj radosti u ulasku u ovo uzbudljivo novo poglavlje svoje karijere. Nije ni čudo što uz nju čvrsto stoje kćerka i bivši suprug Nikola Rađen, nepokolebljivi u podršci. Kad god je Ana poslovno odsutna, Nikola se rado brine o njihovim ćerkama, a devojke iskreno uživaju u druženju sa mlađim bratom. Nikola je dosledno pokazivao svoju odgovornost kao oca, a Ana nikada nije loše govorila o svom bivšem mužu, uprkos lažnim informacijama o njihovoj vezi koje su kružile u medijima.

Preporučujemo