Tema stanovanja Ane Ivanović izazvala je značajno interesovanje na onlajn platformi. Ovo se uglavnom pripisuje hrabrom izboru bivše teniserke da javnosti otkrije pogled na lični dom svoje porodice. Za razliku od toga, otkako se preselila u očaravajući grad Westendorf u Austriji, neustrašivo je komunicirala sa svojim vjernim pratiocima na Instagramu. Siguran sam da ovaj zadatak mogu obaviti uspješno i s najvećim povjerenjem. Uvjeren sam u svoje sposobnosti da uspijem u ovom zadatku. Kao rezultat toga, njen profil često prikazuje iskrene fotografije snimljene u intimnom okruženju njenog kupatila i spavaće sobe. Nakon nedavnog rođenja trećeg sina, mediji su je opširno pratili, s posebnim naglaskom na njenu dnevnu sobu.

 

 

Anin umetnički senzibilitet dosledno odiše minimalističkim, ali raskošnim i savremenim dizajnom. Intrigantno je da su mediji tek nedavno dobili malo izmenjeni pogled na zadivljujuću vilu ove srpske lepotice, obeležavajući istorijski trenutak. Tačnije, fotografisana je u znak podrške potencijalnom poslovnom poduhvatu, ljubazno ugostivši kompletan tim profesionalaca za ljepotu i fotografiju u svojoj rezidenciji.

 

 

Ova iznenadna konvergencija ciljeva rezultirala je trenutnim stanjem potpunog haosa. Scenu je karakterizirao nered, s raznim predmetima nasumično razbacanim. Šminka je bila razbacana na jednom mjestu, dok su jastuci i ćebad zauzimali drugo.

 

Proizvodi za kosu su nasumično raspoređeni na drugom mjestu. Iako se to nekima može učiniti neuredno, Ana je prihvatila situaciju jer je donela namernu odluku da snimi dve fotografije i podeli ih sa svojim pratiocima. Namjera joj je bila da se autentično predstavi svojim fanovima, pokazujući svoju prirodnu ljepotu uz minimalne ili nikakve kozmetičke izmjene. Kao što se i očekivalo, ovaj izbor je izazvao značajnu raspravu o čistoći i higijeni domaćinstva.

Preporučujemo