Kada je naglo ukinita Zadruga u maju prošle godine, nakon masakra u osnovnoj školi Vladimir Ribnikar, svi su pomislili da je tu kraj rijaliti programima. Međutim, samo mjesec dana poslije, krenula je Elita, koja je bila ista emisija, samo pod drugim nazivom. Iz produkcije su najvljivali elitna imena, a ono opet smo gledali starlete i same nikogoviće.

Posljednjih dana javnost je šokirala potresna snimka obiteljske orgije u kojoj je Asmin Đurdžić navodno sudjelovao s nekoliko prijatelja. Kako se navodi, na snimku se pojavljuje djevojka, identificirana kao Sita Ahmić, koja je kćerka mlađe sestre sadašnje učesnice reality showa “Alita” Anele Ahmić.

No, kako bi potvrdio da se zaista radi o Anelinoj sestri, Đurjić je sada na društvenoj mreži Instagram podijelio njenu eksplicitnu fotografiju na kojoj Sita pozira gola i gleda u kameru. Navodno je upitnu fotografiju poslala suprugu svoje sestre, što je šokiralo javnost.

– Sakrio sam tvoje grudi. Moja svastika – napisao je Asmin u svojoj objavi, donekle sakrivši Sitine grudi uz pomoć emotikona crvenog srca. Inače, sestra Anele Akhmić, Sita Akhmić, oglasila se nakon što ju je Asmin Đurdžić optužio za pojavljivanje u kontroverznom videu koji su objavili pojedini mediji i ustvrdio da on sada koristi sve moguće trikove kako bi okaljao njen i ugled njene sestre!

—Ne želim da pričam o ovoj temi, samo želim da kažem da je Asmin odavno pokazao svoje pravo lice. Ljudska bića ne mogu birati sredstva i sredstva kojima želimo okaljati svoja imena i obraze. Znate već da ću objaviti sve što ima dokaza, pa mora odgovarati za puno toga. Sve se ovo isplatilo – kratko je rekla novinarima Anelina sestra. Podsjećamo, Anita Stanojlović i Anđelo Ranković, sudionici popularnog reality showa “Elita”, trenutno se nalaze na rajskom otoku, gdje imaju priliku uživati ​​u svojoj vezi daleko od svakodnevnih obaveza i znatiželjnih pogleda cimera. Ove uhvaćene trenutke iskoristili su da se potpuno prepuste strasti, upustivši se u vatrenu akciju od koje bi se “zidovi tresli” pred kamerama.

Ipak, Stanojlović jaše Andela ispuštajući zvukove zadovoljstva dok to kamera bilježi. Inače, Ranković je jučer postao predmet rasprave na društvenim mrežama jer je imao problema s kamerom i nije mogao u potpunosti uživati ​​u intimi s Anitom. Na snimci koja kruži društvenim mrežama čuje se kako razgovaraju dok pokušavaju utvrditi je li kamera uhvatila njihov intimni trenutak. Dok se Angelo kretao po sobi, Anita je ostala smirena i nije pokazivala znakove nervoze.

– Svetislav sa Zvezdare je kreten, zato ne može da ima seks. Ona je sat vremena plakala u toaletu. Čovjek nije imao ništa osim – da li zato što se sinoć zabrinuo za njegov posao ili zato što nitko drugi nije odgovorio na provokaciju, procijenite vi – napisao stranicu na svom profilu o “elitnim” komentarima događaja. Nakon što je njihova situacija s kamerama izašla na vidjelo, mnogi su na društvenim mrežama izrazili pomiješane osjećaje. I dok su jedni podržali Anella i Anitu, drugi su iskoristili priliku da prokomentiraju njihov odnos i ponašanje. Situacija je dodatno potaknula interes javnosti za njihov odnos i ponašanje u realityju.

Preporučujemo